Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambaharjad peakomplekti ja ümbrisega FairyWill FW-508 (must ja roosa)

Sonic hambaharjad peakomplekti ja ümbrisega FairyWill FW-508 (must ja roosa)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1461413
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill FW-508 sonic hambaharjad koos lisade komplekti ja ümbrisega (must ja roosa)

Kas unistad tervetest, pimestavalt valgetest hammastest? Meil on teile midagi erilist! FairyWill FW508 sonic hambahari tekitab vibratsiooni sagedusega kuni 40 000 minutis ja pakub valikut 5 režiimi vahel. Sellel on ka nutikas 2-minutiline taimer ja kauakestev aku, mis pakub ühe laadimisega kuni 30 päeva kasutusaega. Komplektis on 2 FairyWill FW-508 hambaharja, ümbris ja vahetusharjapead. Kingi oma kallimale hambahari ja alusta päeva naeratusega!

Nautige kauem värskena tundmist

Hambahari kasutab vibratsiooni, mille sagedus ulatub 40 000 korrani minutis. See tähendab, et see tagab teie hammaste põhjaliku puhastamise vaid 2 minutiga! FairyWill FW-508 on varustatud ka nutika taimeriga, mis tuletab teile meelde, et iga 30 sekundi järel tuleb väikese pausiga vahetada puhastatavat suu piirkonda. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja. See on kõik, mida vajate, et nautida puhtuse ja värskuse tunnet!

Valige oma lemmikrežiim

FairyWill pakub kuni 5 töörežiimi, nii et saate selle toimimist vastavalt oma vajadustele ja eelistustele kohandada. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Olemas on ka valge režiim tõrksa hambakivi ja plekkide eemaldamiseks, massaažirežiim igemete masseerimiseks ja poleerimisrežiim esihammaste poleerimiseks. Kui teil on tundlikud hambad, sobib režiim Sensitive teile ideaalselt.

Mõeldud mugavust silmas pidades

FairyWill FW-508 on teiega vannis või duši all. Hambahari on IPX7 reitinguga, mis tähendab, et see on pritsmekindel! Muretsemata võite seda pesta jooksva vee all, et pikendada selle eluiga ja vähendada bakterite kasvu ohtu.

Täiendavad näpunäited

Komplektist leiate ka vahetushambaharjapead. Parimate tulemuste saavutamiseks vahetage tarvikut regulaarselt. Ärge muretsege! Hambahari ise tuletab teile meelde selle väljavahetamist - otsa värvilised harjased hakkavad tuhmuma - see on parim aeg uue kasutamiseks.

Tõhus jõudlus

Hambahari kasutab vastupidavat akut, mille üks laadimine tagab kuni 30 päeva kasutusea. Hambaharja energia taastamiseks kulub umbes 4 tundi. Toode toetab pingevahemikku 110-240 V, mis tähendab, et saate selle hõlpsalt ühendada mitte ainult tavalise võrgulaadijaga, vaid ka näiteks toitepanga või sülearvutiga.

Kaasas

  • Sonicu hambahari x 2
  • Asendusnõuanded
  • Toimub

Tootja FairyWill
Mudel FW508 Värvus Roosa ja Must
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
Veekindel IPX7
Toimimisaeg Kuni 30 päeva
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Pingevahemik 110–240 V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles