Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambaharjad otsikute komplekti ja 2 hambaharjahoidjaga Bitvae D2+D2 (roosa ja must)

Sonic hambaharjad otsikute komplekti ja 2 hambaharjahoidjaga Bitvae D2+D2 (roosa ja must)
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1533011
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambaharjade komplekt koos kinnituste komplekti ja 2 hambaharja alusega Bitvae D2+D2 (roosa ja must)

Sinu naeratus võib muutuda veelgi tervemaks ja kaunimaks! Sonic hambahari eemaldab 7 korda rohkem prahti kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, milles nutikas taimer tuletab iga 30 sekundi järel meelde puhastatava ala vahetamist. Seadme kaitseaste on IPX7, kasutusiga kuni kuu! Veelgi enam, hambaharja soovitab Ameerika Hambaarstide Liit. Komplektis on 2 seadet – üks must, üks roosa – just õigel ajal, et seda oma kallimaga jagada. Komplekti kuuluvad ka vahetusharjapead ja 2 hambaharjahoidjat.

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/3

Tõhus mustuse eemaldamine

D2 sonic hambaharjal on mootor, mis võimaldab vibreerida kiirusega 40 000 lööki minutis. DuPont harjaste otsik järgib teie hammaste kuju ja eemaldab bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, jätab D2 teie hambad 7 korda puhtamaks kui varem! Naudi täiusliku värskuse tunnet!

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/5

Valige enda jaoks režiim

Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, nii et leiate kindlasti endale sobiva! Valge režiim eemaldab kohvilt, veinilt või sigarettidelt tõrksamad plekid ja valgendab teie naeratust. Poleerimisrežiim poleerib teie hambaid veelgi. Puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemevalu? Kasutage režiime Gentle ja Gum Care, et puhastada õrnalt suu ja masseerida õrnalt igemeid.

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/8

Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks

Bitvae D2 on praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Nutika taimeri funktsiooniga tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja! See aeg on täiusliku värskuse efektiks täiesti piisav!

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/9

Pikk tööaeg

Toode kasutab 350 mAh laetavat akut. Hambahari töötab garanteeritult kuni 30 päeva, mis teeb sellest ka ideaalse reisikaaslase! See ei tähenda, et te ei saaks laadijat kaasa võtta, see on väga väike ja käepärane ning toimib ka teie D2 praktilise alusena! Sa täiendad oma hambaharja energiat vaid 4 tunniga!

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/2

Olulised tarvikud

Komplektist leiate kasulikke tarvikuid, mis võimaldavad teil igakülgselt hoolitseda oma suuhügieeni eest. 8 asendusharjapead on tagavaraks kuni 2 aastaks – te ei pea muretsema, et unustate need välja vahetada – umbes 3 kuu pärast hakkavad harjased värvi kaotama, andes märku, et on aeg harjapea vahetada. Komplekti kuulub ka USB-kaabel ja praktiline kompaktne hoidik.

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/4

Praktiline ja tõhus

D2 on praktiline seade, mille saad endaga kaasa võtta kõikjale, kuhu lähed. Hambahari on IPX7 reitinguga, nii et saate seda vabalt kasutada vannis või duši all. Nautige tõhusat jõudlust ja fantastilist vastupidavust!

BITVAE/BVD2-must-roosa-kukkel/6

Kaasas

  • Sonicu hambahari x 2
  • Vahetatavate düüside komplekt (8 tk.)
  • USB-kaabel x 2
  • Käepide x 2
  • Kasutusjuhend
Tootja Lahing
Mudel BVD2 must ja roosa komplekt
Värv Roosa + must
Režiimid Valge, puhas, pehme, poleeritud, igemehooldus
Pintsli materjal Duponti harjased
Hambaharja pea tüüp W-kujulised harjased
Otsaku asendamise meeldetuletusfunktsioon Ots muutub kulumisel tuhmiks.
Vibratsiooni sagedus 40 000 pööret minutis
Laadimise tüüp USB
Aku mahutavus 350 mAh
Sisendvool DC 5V/0,5A
Laadimisaeg 4 tundi
Ooterežiim Kasutusaeg kuni 30 päeva
Nutikas taimer 2 minutit
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles