Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari Remax GH-07 Valge

Sonic hambahari Remax GH-07 Valge
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1536994
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari Remax GH-07 Valge

Remax GH-07 abil hoolitsege õige suuhügieeni eest. Sonic-hambahari tekitab kuni 31 000 vibratsiooni minutis, et eemaldada tõhusalt toidujäänused ja hambakattu. Lisaks võimaldab see valida 4 režiimi vahel ja sellel on taimer, mis jälgib harjamise aega. Veelgi enam, see kestab kuni 30 päeva ühe laadimisega ja saate selle energiat täiendada kaasasoleva laadimisaluse abil. Komplektis on ka varuotsik ja reisikohver.

Remax/GH-07-White/1

Terve naeratus

Nautige iga päev lumivalget naeratust. Remax GH-07 töötab sagedusega 31 000 vibratsiooni minutis ning eemaldab põhjalikult toidujäänused ja hambakatu. Veelgi enam, hambaharja tihedad harjased jõuavad raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse ilma igemeid ärritamata.

Remax/GH-07-White/2

4 puhastusrežiimi

Kohandage oma hambahari vastavalt oma vajadustele. Teie käsutuses on 4 režiimi, nii et igaüks saab valida endale sobiva. Gentle sobib hästi tundlikele hammastele ja igemetele ning poleerimiseks vali poleerimisrežiim. Whiten valgendab teie hambaid ja Clean sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Remax/GH-07-White/3

Sisseehitatud taimer

Te ei pea enam hammaste pesemise aega jälgima – Remax GH-07 teeb seda teie eest. Sonic-hambaharjal on taimer, mis tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatava ala vahetamist. Lisaks lülitub see 2 minuti pärast automaatselt välja.

Remax/GH-07-White/4

Pikk tööaeg, mugav laadimine

Ärge muretsege oma hambaharja liiga sageli laadimise pärast. Remax GH-07 kestab umbes 30 päeva ühe laadimisega (kui kasutate seda kaks korda päevas ja iga kamm kestab 2 minutit). Seevastu kaasasolev laadimisalus ja USB-kaabel võimaldavad taastada hambaharja võimsuse – umbes 8 tunni pärast on see valmis edasiseks kasutamiseks.

Remax/GH-07-White/5

Kaasas

  • sonic hambahari
  • nõuanne x2
  • laadimisalus
  • USB laadimiskaabel
  • toimumas
Tootja Remax
Mudel GH-07
Värv valge
Aku mahutavus 500 mAh
Hinnatud jõud 1,2 W
Nimipinge 3,7 V
Laadimisaeg OKEI. kell 8
Töötunnid OKEI. 30 päeva
Mõõtmed OKEI. 154 × 29 × 29 mm
Kaal 87 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles