Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari peakomplektiga FairyWill 508 (valge)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456712
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hambahari FairyWill 508 Sonic

Üllata kõiki oma naeratusega! ADA heakskiidetud FairyWill FW508 Sonic hambahari tekitab üle 40 000 vibratsiooni minutis, et puhastada kiiresti, põhjalikult ja tõhusalt ning sellel on valida 5 režiimi vahel. Seade on varustatud nutika 2-minutilise taimeriga, on IPX7 veekindel ja tagab kauakestva töö. Komplektis on ka 4 asendushambaharjapead.

Veelgi põhjalikum puhastus

Las teie naeratus on ilus! Hambahari on varustatud võimsa mootoriga, mis tekitab kõrgsageduslikke vibratsioone, tänu millele puhastab hambad põhjalikult. Selle abiga jõuate raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse ning eemaldate tõhusalt toidujäätmeid ja ladestusi. Sellel on 2-minutiline taimer ja see peatub iga 30 sekundi järel, et tuletada teile meelde, et peaksite alustama breketite teise külje harjamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

5 töörežiimi

Kohandage oma hambahari vastavalt oma vajadustele. Seadmel on valida viie erineva režiimi vahel: puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, valge režiim aga aitab vabaneda ka kõige tõrksamatest plekkidest. Massaažirežiim masseerib teie igemeid, poleerimisrežiim aga poleerib teie esihambaid. Lisaks sellele on saadaval ka kena Sensitive režiim, mis on ideaalne valik algajatele ja tundlike proteesidega inimestele.

Pikk tööaeg

Unustage ebaefektiivsed hambaharjad, mis saavad samuti liiga kiiresti tühjaks. FairyWill 508 üllatab teid oma pika kasutuseaga! Täielikult laetuna võib see vastu pidada kuni 30 päeva ja laeb vaid 4 tunniga. Tänu USB-liidesele saad laadida seadet mitte ainult laadija abil, vaid ka näiteks toitepangast või sülearvutist.

Spetsiaalselt disainitud hambaharjapea.

508 peadel on esmaklassilised Duponti harjased, mis aitavad teil hambaid põhjalikult ja ohutult puhastada. Bakterite kasvu vältimiseks vaheta pea vähemalt kord kolme kuu jooksul! Kuid see on okei, kui te ei mäleta seda teha, sest näete ka seda, et teie hambaharjapea sinised harjased hakkavad tuhmuma, kui see vajab väljavahetamist.

Kaasaskantav ja veekindel

Kasutage duši all käies julgelt hambaharja. See on IPX7 veekindel, nii et te ei pea muretsema, et see märjaks saab. Lisaks on see piisavalt kerge ja kompaktne, et seda kõikjale kaasa võtta, ega võta isegi kohvris palju ruumi. Võtke see puhkusele kaasa ja üllatage kõiki oma lumivalge naeratusega, kuhu iganes lähete!

Kasti sisu

  • Sonic hambahari

  • Asendushambaharjapead.

  • Laadimiskaabel

Tootja

FairyWill

Mudel

508

Värv

Valge

Toiteallikas

3,7 V alalisvoolu

Materjal

ABS/TPE

Pinge

110-240V

harjased

Dupont nailon

Energiatarve

1-1,8 W

Laadimisaeg

Umbes 4 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles