Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari otsikute komplekti ja vesiniiti Bitvae D2+C2 (valge)

Sonic hambahari otsikute komplekti ja vesiniiti Bitvae D2+C2 (valge)
Laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1533012
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari otsakomplekti ja Bitvae D2+C2 irrigaatoriga (valge)

Sinu naeratus võib olla veelgi tervem ja ilusam! Sonic hambahari eemaldab kuni 7 korda rohkem suuprahti kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, kus nutikas taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Seadme kaitseklass on IPX7 ja see kestab kuni kuu! Veelgi enam, hambaharja soovitab Ameerika Hambaarstide Liit. Komplektist leiate ka C2 irrigaatori, mis eemaldab kuni 99,9% hambakatust. Nautige Bitvaega igakülgset suuhügieeni!

BITVAE/BVD2--C2-Valge/3

Tõhus mustuse eemaldamine

D2 sonic hambahari on varustatud mootoriga, mis võimaldab tekitada vibratsiooni 40 000 liigutust minutis. DuPont harjastega otsik on loodud sobima kõige paremini teie hammaste kujuga, nii et see eemaldab bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, võivad D2-ga hambad olla kuni 7 korda puhtamad kui varem! Naudi täiusliku värskuse tunnet! Veelgi enam, komplekt sisaldab ka irrigaatorit, mis eemaldab kuni 99,9% hambakatu ja toidujäägid, jõudes tõhusalt ka kõige raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse, näiteks trakside vahedesse.

BITVAE/BVD2--C2-Valge/2

Valige oma hambaharja režiim

Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, nii et leiate kindlasti endale sobivaima! Valge režiim eemaldab teie naeratuse valgendamiseks kohvilt, veinilt või sigarettidelt tõrksamad plekid. Poleerimisrežiim poleerib teie hambaid veelgi. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemevalu? Kasutage režiime Soft ja Gum Care, et puhastada õrnalt suu ja teha igemetele õrn massaaž.

BITVAE/BVD2--C2-Valge/8

Teie jaoks kohandatud irrigaator

Bitvae irrigaator võib töötada erinevates režiimides: pehme, tavaline, tugev. Pehme režiim (mis tekitab veesurve 50–70 psi) on ideaalne inimestele, kes alles alustavad irrigaatori kasutamist või kellel on tundlikud igemed. Tavarežiim (mis tagab veesurve 70-90 psi) sobib suurepäraselt igapäevaseks hoolduseks, tagades tõhusa hambakatu ja toidujäätmete eemaldamise. Kuigi tõhus režiim (mis eristab veesurvet 90-120 psi) on valik neile, kes hindavad suuõõne intensiivset puhastamist. Selline režiimide mitmekesisus võimaldab teil kohandada seadme tööd vastavalt individuaalsetele vajadustele ja eelistustele, suurendades seeläbi igapäevase hügieeni mugavust ja tõhusust.

BITVAE/BVD2--C2-Valge/7

Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks

Bitvae D2 on praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Varustatud funktsiooniga Smart Timer, tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Terve 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja! See aeg on täiusliku värskuse efekti saavutamiseks piisav!

BITVAE/BVD2--C2-Valge/10

Pikk tööaeg

Hambahari kasutab laetavat akut, mille maht on 350 mAh. See tagab kuni 30 tööpäeva, mis teeb sellest ka ideaalse kaaslase igal reisil! See ei tähenda, et te ei saaks kaasas pakkida laadijat, mis on äärmiselt väike ja käepärane ning toimib ka teie D2 praktilise alusena! Saate oma hambaharja energiat täita juba 4 tunniga! Seevastu niisutaja suudab ühe täislaadimisega töötada kuni 40 päeva. Lisaks pakub 300 ml veemahuti piisavalt vedelikku, et suu põhjalikult puhastada, ilma et peaksite seda ühekordse kasutuskorra ajal uuesti täitma.

BITVAE/BVD2--C2-Valge/5

Veekindel

D2 on praktiline seade, mille võtad endaga kaasa kõikjal, kus seda vajad. Hambaharja kaitseklass on IPX7. Ka irrigaatoril on IPX7 sertifikaat, mis tähendab, et see on täiesti veekindel. See tähendab, et saate neid muretult kasutada duši all või pesta jooksva vee all, muutes seadmete puhtana hoidmise lihtsaks. Selline veekindlus tagab ka suurema ohutuse kasutamise ajal, välistades juhuslike pritsmete tekitatud kahjustuste ohu.

BITVAE/BVD2--C2-Valge/1

Kasutusmugavus

Bitvae niisutaja ja sonic hambahari loodi mugavust silmas pidades, mistõttu on nende disain väga ergonoomiline. Veelgi enam, irrigaatorit eristavad 360° pöörlevad vahetatavad otsikud, mis muudab selle kasutamise veelgi meeldivamaks. Lisaks osutuvad Bitvae varustus kasulikuks ka reisil olles, sest mahutad selle lihtsalt seljakotti või suuremasse kosmeetikakotti.

BITVAE/BVD2--C2-Valge/9

Kaasas

  • sonic hambahari
  • näpunäidete komplekt
  • niisutaja

Sonic hambahari

Tootja Bitvae
Mudel BV-D2
Värv Valge
Režiimid Valge, puhas, pehme, poleeritud, igemehooldus
Pintsli materjal DuPont harjased
Hambaharja otsa tüüp W-kujulised harjased
Otsaku asendamise meeldetuletusfunktsioon Ots kulub ära
Vibratsiooni sagedus 40 000 VPM
Laadimise tüüp USB
Aku mahutavus 350 mAh
Sisendvool DC 5V/0,5A
Laadimisaeg 4 tundi
Ooterežiim Kasutusaeg kuni 30 päeva
Nutikas taimer 2 minutit
Veekindel IPX7


Niisutusseade

Tootja BITVAE
Mudel C2
Värv Valge
Tööaeg Kuni 40 päeva
Laadimisaeg u. 4 h
Veepaak 300 ml
Töörežiimid Pehme, tavaline, tugev
Veesurve Madal režiim: 50-70 psi; keskmine režiim: 70-90 psi; kõrge režiim: 90-120 psi
Veekindlus IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles