Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari otsikute komplekti ja vesiniiti Bitvae D2+C2 (must)

Sonic hambahari otsikute komplekti ja vesiniiti Bitvae D2+C2 (must)
Laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1533013
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari koos lisaseadmete ja niisutajaga Bitvae D2+C2 (must)

Sinu naeratus võib muutuda veelgi tervemaks ja kaunimaks! Sonic hambahari eemaldab 7 korda rohkem prahti kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, milles nutikas taimer tuletab iga 30 sekundi järel meelde puhastatava ala vahetamist. Seadme kaitseaste on IPX7, kasutusiga kuni kuu! Veelgi enam, hambaharja soovitab Ameerika Hambaarstide Liit. Komplektist leiate ka C2 irrigaatori, mis eemaldab kuni 99,9% hambakatust. Nautige Bitvaega igakülgset suuhügieeni!

BITVAE/BVD2--C2-Must/2

Tõhus mustuse eemaldamine

D2 sonic hambaharjal on mootor, mis võimaldab vibreerida kiirusega 40 000 lööki minutis. DuPont harjaste otsik järgib teie hammaste kuju ja eemaldab bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, jätab D2 teie hambad 7 korda puhtamaks kui varem! Naudi täiusliku värskuse tunnet! Veelgi enam, leiate ka irrigaatori, mis eemaldab kuni 99,9% hambakatu ja toidujäänused, jõudes tõhusalt ka kõige raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse, näiteks breketite vahedesse.

BITVAE/BVD2--C2-Must/5

Valige hambaharja režiim

Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, nii et leiate kindlasti endale sobiva! Valge režiim eemaldab kohvilt, veinilt või sigarettidelt tõrksamad plekid ja valgendab teie naeratust. Poleerimisrežiim poleerib teie hambaid veelgi. Puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemevalu? Kasutage režiime Gentle ja Gum Care, et puhastada õrnalt suu ja masseerida õrnalt igemeid.

BITVAE/BVD2--C2-Must/6

Spetsiaalselt teie jaoks loodud irrigaator

Bitvae irrigaator võib töötada erinevates režiimides: pehme, tavaline, võimas. Õrn seade (mis tekitab 50–70 psi veesurvet) on ideaalne inimestele, kes alles alustavad vesipigiga või kellel on tundlikud igemed. Tavarežiim (70–90 psi veesurvega) sobib ideaalselt igapäevaseks hoolduseks, eemaldades tõhusalt hambakattu ja toidujäätmeid. Võimas režiim (90-120 psi veesurvega) on valik neile, kes hindavad suuõõne intensiivset puhastamist. See režiimide mitmekesisus võimaldab teil kohandada seadme tööd vastavalt individuaalsetele vajadustele ja eelistustele, suurendades seeläbi igapäevase hügieeni mugavust ja tõhusust.

BITVAE/BVD2--C2-Must/8

Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks

Bitvae D2 on praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Nutika taimeri funktsiooniga tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja! See aeg on täiusliku värskuse efektiks täiesti piisav!

BITVAE/BVD2--C2-Must/4

Pikk tööaeg

Hambahari kasutab 350 mAh laetavat akut. See garanteerib kuni 30 päeva töö, mis teeb sellest ka ideaalse reisikaaslase! See ei tähenda, et te ei saaks laadijat kaasa võtta, see on väga väike ja käepärane ning toimib ka teie D2 praktilise alusena! Saate oma hambaharja energiat täiendada vaid 4 tunniga! Niisutus võib ühe täislaadimisega töötada 40 päeva. Lisaks on 300 ml veemahutist piisavalt vedelikku, et suu põhjalikult puhastada, ilma et oleks vaja ühekordse kasutuskorra ajal uuesti täita.

BITVAE/BVD2--C2-Must/9

Veekindel

D2 on praktiline seade, mida saad kõikjale kaasa võtta. Hambaharja kaitseaste on IPX7. Waterpik on ka IPX7 sertifikaadiga, mis tähendab, et see on täiesti veekindel. See tähendab, et saate neid hõlpsalt kasutada duši all või pesta voolava vee all, muutes seadmete puhtana hoidmise lihtsamaks. See veekindlus tagab ka suurema ohutuse kasutamise ajal, välistades juhuslike pritsmete tekitatud kahjustuste ohu.

BITVAE/BVD2--C2-Must/7

Kasutusmugavus

Bitvae Irrigator ja Sonic hambahari on disainitud mugavust silmas pidades, mistõttu on nende disain väga ergonoomiline. Lisaks on irrigaatoril 360° pöörlevad vahetatavad otsikud, mis muudab selle kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks tuleb Bitvae varustus kasuks reisil olles, sest mahutad selle lihtsalt seljakotti või suurde kosmeetikakotti.

BITVAE/BVD2--C2-Must/3

Kaasas

  • sonic hambahari
  • näpunäidete komplekt
  • niisutaja

Sonic hambahari

Tootja Lahing
Mudel BV-D2
Värv Must
Režiimid Valge, puhas, pehme, poleeritud, igemehooldus
Pintsli materjal Duponti harjased
Hambaharja pea tüüp W-kujulised harjased
Otsaku asendamise meeldetuletusfunktsioon Ots muutub kulumisel tuhmiks.
Vibratsiooni sagedus 40 000 pööret minutis
Laadimise tüüp USB
Aku mahutavus 350 mAh
Sisendvool DC 5V/0,5A
Laadimisaeg 4 tundi
Ooterežiim Kasutusaeg kuni 30 päeva
Nutikas taimer 2 minutit
Veekindel IPX7


Niisutusseade

Tootja BITVAE
Mudel C2
Värv Must
Töötunnid Kuni 40 päeva
Laadimisaeg OKEI. 4 tundi
veepaak 300 ml
Töörežiimid Pehme, tavaline, võimas
Veesurve Madal režiim: 50-70 psi; Keskmine: 70-90 psi; kõrge režiim: 90-120 psi
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles