Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari otsikute komplekti ja reisikohvriga BV E11 (must)

Sonic hambahari otsikute komplekti ja reisikohvriga BV E11 (must)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1806433
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonicu hambahari otsikute komplekti ja ümbrisega Bitvae BV E11 (must)

Bitvae BV E11 on midagi enamat kui tavaline hambahari; see on terviklik lahendus terve naeratuse saavutamiseks. See sonic-hambahari, mis pakub erinevatele vajadustele kohandatud erinevaid harjamisrežiime, ühendab endas arenenud tehnoloogia ja kasutajamugavuse. Komplektist leiate kõik vajaliku alates ümbrisest kuni vahetatavate otsikuteni, tagades hügieeni ja mugavuse igal ajal ja igal pool.

"Valge" režiim – valgendamine naeratusega

"Valge" režiim on mõeldud neile, kes soovivad loomulikult valgemaid hambaid. Tänu spetsiaalselt disainitud harja liigutustele eemaldab see pinnaplekid, taastades hammaste loomuliku sära. Selle režiimi regulaarne kasutamine võib teie naeratuse välimust oluliselt parandada, muutes selle heledamaks ja säravamaks.

"Puhas" – tugev tegevus hammaste tervise heaks

"Puhas" režiim on tõhusa suuhügieeni olemus. See on Bitvae BV E11 hambaharja võimsaim režiim, mis sobib ideaalselt hammaste ja hambavahede igapäevaseks põhjalikuks puhastamiseks. See eemaldab hambakattu tõhusamalt kui traditsioonilised harjad, toetades tervete hammaste ja igemete säilimist.

"Sensitive" – õrnus tundlikele hammastele

Režiim "Sensitive" on lahendus tundlike hammaste ja igemetega inimestele. See tagab õrna, kuid tõhusa puhastuse, minimeerides ebamugavustunnet harjamise ajal. Selle abil saavad isegi tundlikkusprobleemidega inimesed nautida põhjalikult puhastatud hambaid, kartmata valu.

"Poola" – poleerimine ekstra läike saamiseks

"Poola" režiim on loodud teie hammastele lisaläike andmiseks. See sobib ideaalselt kasutamiseks pärast "valge" režiimi valgendava efekti tugevdamiseks. Sellega muutuvad teie hambad siledaks ja läikivaks, muutes teie naeratuse veelgi pimestavamaks.

"Massaaž" – terved igemed koos õrna stimulatsiooniga

Režiim "Massaaž" keskendub igemete õrnale masseerimisele, mis on nende tervise jaoks ülioluline. Selle režiimi regulaarne kasutamine aitab säilitada terved igemed, vältides selliseid probleeme nagu igemepõletik või verejooks.

Praktilised funktsioonid igapäevaseks mugavuseks

Lisaks pakub Bitvae BV E11 hambahari praktilisi funktsioone, nagu teavitused iga 30 sekundi järel, et muuta harjamispool, mis muudab kõigi hammaste ühtlase puhastamise lihtsamaks. Komplekt sisaldab reisikotti, kaheksat vahetatavat otsikut ja USB-C-kaablit, mis pakuvad täielikku mugavust nii kodus kui ka liikvel olles.

Sisu:

Hambahari x 1

Juhtum x 1

Vahetatavad otsikud x 8

USB-C kaabel x 1

Tehnilised andmed:

Bränd Bitvae
Mudel E11
Värv Must
Laadimisaeg 2 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles