Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari otsikute komplekti ja niisutajaga FairyWill FW-507+FW-5020E (must)

Sonic hambahari otsikute komplekti ja niisutajaga FairyWill FW-507+FW-5020E (must)
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456788
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari koos tarvikute komplekti ja veekogumisseadmega FW-507+FW-5020E

Üllata kõiki silmipimestava naeratusega. ADA heakskiidetud FairyWill FW507 Sonic hambahari vibreerib kuni 40 000 vibratsiooni minutis ja pakub 5 režiimi vahel. Kaasas ka 2-minutiline nutikas taimer. Selle kauakestev aku tagab kuni 30 päeva aku kasutusaega ühe laadimisega. Lisaks leiad pakendist ka FairyWill 5020E irrigaatori, millel on valida 3 režiimi vahel ja mis võimaldab hambaid põhjalikult puhastada. Kaasas on 300 ml veepaak, mida on lihtne täita.


Veelgi põhjalikum puhastus

Kõrgsageduslik vibratsioon võimaldab FW507 sonic hambaharjal teie hambad põhjalikult puhastada vaid 2 minutiga! Sellel on ka nutikas taimer, mis peatub korraks iga 30 sekundi järel, et tuletada meelde harjamisala vahetamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

Valikus on 5 töörežiimi

Kohandage oma hambaharja tegevust vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 5 režiimi vahel. Clean sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, samas kui White eemaldab kõige tõrksama hambakivi ja plekkidest. Massaažirežiim masseerib igemeid, poleerimisrežiim aga esihambaid. Saadaval on ka õrn tundlik režiim.

Veekindel

Kasutage oma hambaharja duši all või vannis ilma mureta. See on IPX7 veekindel, nii et teid ei pritsita! Võite seda ka pärast iga kasutamist ohutult loputada jooksva vee all, pikendades selle eluiga ja vähendades bakterite kasvu ohtu.

Kaasas asendusdüüsid

Komplekti kuulub 4 vahetushambaharjapead. Saate need kinkida oma pereliikmetele või jätta need tagavaraks. Samuti ei pea unustama neid välja vahetamast! Mõne aja pärast hakkavad lisaseadme värvilised harjased tuhmuma, mis tähendab, et peaksite selle ära viskama ja uue paigaldama.

Pikk tööaeg

See hambahari on varustatud kauakestva akuga, mis võimaldab teil ühe laadimisega veatult teenida kuni 30 päeva. Laadimiseks kulub umbes 4 tundi. Seade toetab pingevahemikku 110-240V, mis tähendab, et saate selle hõlpsalt ühendada mitte ainult tavalise võrgulaadijaga, vaid ka näiteks toitepanga või sülearvutiga.

Täielik suuhügieen

Irrigaator eemaldab tõhusalt kuni 99,99% toidujääkidest ja hambakivist, pakkudes samal ajal sügavat igememassaaži ja parandades vereringet. Nii saate mitte ainult hambaid põhjalikult puhastada, vaid ka parandada nende seisundit. Täiustatud pulsatsioonitehnoloogia võimaldab 30-100 psi veejoaga jõuda isegi sellistesse suupiirkondadesse, kuhu tavalised hambaharjad ei ulatu.

3 töörežiimi

Kohandage irrigaatori tööd vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 3 puhastusrežiimi. CLEAN režiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Vesi pulseerib kiirusega 1800 korda minutis, puhastades tõhusalt suuõõne. Pehme režiim sobib algajatele ja tundlike hammastega inimestele. Sagedus 1400 korda minutis tagab põhjaliku, kuid õrna puhastamise. Režiim “Massaaž” (1400-1800 korda minutis) puhastab põhjalikult hambaid ja samal ajal masseerib igemeid.

Praktiline veepaak.

Irrigaator on varustatud suure 300 ml veepaagiga. Sellest piisab, et saaksite hambaid põhjalikult pesta, ilma et peaksite neid uuesti täitma. Vajadusel saate seda hõlpsalt puhastada, takistades seeläbi bakterite kasvu. Veelgi enam, tänu täiustatud disainile ei leki paak ning selle veega täitmine on lihtne ja kiire.

Kaasas 4 asendusdüüsi.

Komplektist leiate koguni 4 düüsi irrigaatori jaoks. Nii saab kogu teie pere seda hammaste puhastamiseks kasutada. Kõik kinnitused on suhteliselt pikad ja pöörlevad 360°, mis võimaldab jõuda ka raskesti ligipääsetavatesse suupiirkondadesse. Märkus: Bakterite kasvu vältimiseks ja hügieeni säilitamiseks soovitame düüsi vahetada umbes iga 3 kuu järel.

Pikk tööaeg

Juhtmeta niisutusseadme disain annab teile peaaegu piiramatu vabaduse. Seade on varustatud kauakestva liitiumakuga, mis võimaldab ühe laadimisega töötada kuni 21 päeva. Selle laadimiseks ühendage see lihtsalt kaasasoleva USB-kaabli abil laadija, aku või isegi sülearvutiga. Umbes 4 tunni pärast on see taas täielikult töökorras!

Veekindel

Kasutage veeniiti vannis, duši all või vannis muretult. Seade on IPX7 standardi järgi veekindel – juhuslikke pritsmeid ei teki! Toode on varustatud ka topelttihenditega, mis takistavad tõhusalt võimalikke lekkeid. Vajadusel saad vesipiku ka puhastada, et see veel kauem ideaalses korras püsiks.

Kerge ja kaasaskantav

FairyWill 5020E kastmismasin on uskumatult kerge ja kaasaskantav. Tänu ergonoomilisele disainile istub see ideaalselt teie käes ja pakub mugavust. Soovi korral võid selle lihtsalt puhkusele kaasa võtta – see ei võta kotis ega kohvris liiga palju ruumi. See ei ole ka suur koorem.

Kaasas

  • Sonic hambahari
  • Asenduspead x4
  • Niisutusseade
  • kastmisotsik x4
  • Laadimiskaabel
  • Garantii kaart
  • Kasutusjuhend

Pintsli spetsifikatsioon

Bränd FairyWill
Mudel FW507
Värv Must
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
Veekindel IPX7
Tööaeg Kuni 30 päeva
Laadimisaeg Hästi. 4 tundi
Pingevahemik 110–240 V


Irrigaatori spetsifikatsioon

Bränd FairyWill
Mudel 5020E
Värv Must
Võimsus 5 W
Laadimisaeg Hästi. 4 tundi
Tööaeg Kuni 21 päeva
Aku mahutavus 1400 mAh
Veepaagi maht 300 ml
Surve 30–100 psi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles