Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari otsikute komplekti, hoidiku ja ümbrisega D2 (roosa)

Sonic hambahari otsikute komplekti, hoidiku ja ümbrisega D2 (roosa)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1806672
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari otsikute komplekti, hoidiku ja ümbrisega D2 (roosa)

Sinu naeratus võib olla veelgi tervem ja ilusam! Sonic hambahari eemaldab suust kuni 7 korda rohkem prahti kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, kus nutikas taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Seadme kaitseklass on IPX7 ja see kestab kuni kuu! Veelgi enam, hambaharja soovitab Ameerika Hambaarstide Liit. Komplektist leiad ümbrise ja kuni 8 vahetatavat otsikut – varu, millest jätkub Sulle 2 aastaks!

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/1

Tõhus mustuse eemaldamine

D2 sonic hambahari on varustatud mootoriga, mis võimaldab tekitada vibratsiooni 40 000 liigutust minutis. DuPont harjastega ots on loodud järgima võimalikult täpselt teie hammaste kuju, nii et see eemaldab bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, võivad D2-ga hambad olla kuni 7 korda puhtamad kui varem! Naudi täiusliku värskuse tunnet!

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/2

Valige enda jaoks sobiv režiim

Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, nii et leiate kindlasti endale sobivaima! Valge režiim eemaldab teie naeratuse valgendamiseks kohvilt, veinilt või sigarettidelt tõrksamad plekid. Poleerimisrežiim poleerib teie hambaid veelgi. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemevalu? Kasutage režiime Soft ja Gum Care, et puhastada õrnalt suu ja teha igemetele õrn massaaž.

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/3

Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks

Bitvae D2 on praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Varustatud funktsiooniga Smart Timer, tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja! See aeg on täiusliku värskuse efekti saavutamiseks piisav!

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/4

Pikk tööaeg

Toode kasutab taaslaetavat akut, mille võimsus on 350 mAh. See tagab hambaharjale kuni 30 päeva töö, mis teeb sellest ka ideaalse kaaslase igal reisil! See ei tähenda, et te ei saaks kaasas pakkida laadijat, mis on äärmiselt väike ja käepärane ning toimib ka teie D2 praktilise alusena! Sa täidad oma hambaharja energiat vaid 4 tunniga!

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/5

Asendamatu tarvikud

Komplektist leiate kasulikke tarvikuid, mis võimaldavad teil igakülgselt hoolitseda oma suuhügieeni eest. 8 vahetatavat otsikut on varu kuni 2 aastaks – te ei pea kartma, et need ununete vahetada – umbes 3 kuu pärast hakkavad harjased värvi kaotama, andes märku, et on aeg uue otsiku jaoks. Kaasas on ka USB-kaabel ning praktiline ruumisäästlik hoidik.

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/6

Praktiline ja tõhus

D2 on praktiline seade, mille võtad endaga kaasa kõikjal, kus seda vajad. Hambaharja kaitseklass on IPX7, nii et saate seda vabalt kasutada vannis või duši all. Nautige tõhusat jõudlust ja fantastilist vastupidavust!

BITVAE/D2-Roosa-hoidja-komplekt/7

Kaasas

  • Sonic hambahari
  • Vahetatavate otsikute komplekt (8 tk)
  • USB-kaabel
  • Hoidja
  • Etui
Tootja Bitvae
Mudel BV-D2
Värv Roosa
Režiimid Valge, puhas, pehme, poleeritud, igemehooldus
Pintsli materjal DuPont harjased
Hambaharja otsa tüüp W-kujulised harjased
Otsaku asendamise meeldetuletusfunktsioon Ots kulub ära
Vibratsiooni sagedus 40 000 VPM
Laadimise tüüp USB
Aku mahutavus 350 mAh
Sisendvool DC 5V/0,5A
Laadimisaeg 4 tundi
Ooterežiim Kasutusaeg kuni 30 päeva
Nutikas taimer 2 minutit
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles