Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic-hambahari koos rakendusega, otsikute komplekt ja reisikomplekt S3 (hõbedane)

Sonic-hambahari koos rakendusega, otsikute komplekt ja reisikomplekt S3 (hõbedane)
Laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1805988
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bitvae S3 Silver Sonic hambahari rakenduse ja tarvikutega

Kasutajad, kes valivad elegantse hõbedase tooniga Bitvae S3 Sonic hambaharja, saavad selle rakendusega ühendades võimaluse saavutada täpne suuhügieen. See seade ühendab uuenduslikud tehnoloogiad ainulaadse disainiga, pakkudes kasutajatele mitte ainult ilusat naeratust, vaid ka mugavust ja kasutusmugavust.

Kolm intensiivsuse taset ja viis töörežiimi

Meie Bitvae S3 Sonic hambahari pakub kasutajatele kolme erinevat intensiivsuse taset, võimaldades neil seda oma individuaalsetele vajadustele kohandada. Lisaks võimaldavad viis erinevat töörežiimi, sealhulgas Clean, Sensitive, White, Tongue ja Smart, valida oma igapäevaseks hambaraviks sobivaima programmi. Olenemata sellest, kas nad vajavad õrna või intensiivset puhastamist, Bitvae hambahari vastab nende ootustele.

Kauakestev jõudlus- ja rõhuandur

Bitvae S3 on ka seade, mis pikkadel reisidel kasutajatele pettumust ei valmista. Vaid 4 tundi laadimist tagab kuni 180 tööpäeva, mis tähendab, et see võib pakkuda täielikku jõudlust mitu kuud. Lisaks on tänu sisseehitatud rõhuandurile nende hambad ja igemed kaitstud harjamise ajal liigse surve eest, pakkudes veelgi paremat hammaste kaitset.

Nutikas rakendus ja reaalajas tagasiside

Bitvae S3 pole lihtsalt hambahari; see on täielik hambaravi kogemus. Bluetooth-ühendusega saavad kasutajad kasutada tasuta rakendust, mis annab reaalajas tagasisidet. Hammaste 3D-visualiseerimine võimaldab neil jälgida edenemist ja hoolitseda iga suuõõne nurga ja lõhe eest. Rakendus juhendab kasutajaid läbi 4 tsooni ja 12 külje, tagades igakülgse hambaravi.

Täiuslik komplekt kasutajatele

Komplektist leiavad kasutajad kõik kõikehõlmavaks suuhoolduseks vajaliku. Lisaks hambaharjale endale ja elegantsele reisikohvrile saavad nad 3 tavalist harjapead ja ühe väga pehme spetsiaalse igemehoolduse jaoks. Lisaks võimaldab telefoni või hambaharja hoidik seadet alati käeulatuses hoida.

Sisu:

- Hambahari

- Juhtum

- Kasutusjuhend

- USB-kaabel

- Telefoni/hambaharja hoidik

- 4 harjapead

- 4 peakatet

Tehnilised andmed:

Bränd Bitvae
Mudel S3
Värv Hõbedane
Aku kestvus 180 päeva
Laadimisaeg 4 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles