Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonic hambahari koos aplikatsiooniga, bitvae S2 peakomplekt ja ümbris (valge)

Sonic hambahari koos aplikatsiooniga, bitvae S2 peakomplekt ja ümbris (valge)
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1462736
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bitvae S2 Sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega (valge)

Hammaste käsitsi harjamine on minevik! Saage tuttavaks Bitvae sonic hambaharjaga ja avastage erakordne värskustunne! See hambahari, mida hambaravikogukonnad soovitavad, eristub ultrahelimootori ja pika tööaja poolest. Sellel on 5 harjamisrežiimi ja 9 intensiivsuse taset ning igaühega neist on kaasas intelligentne taimer, mis annab teada, kui on vaja harjatud ala muuta. Pakett sisaldab ümbrist ja vahetatavaid otsikuid. Spetsiaalse rakendusega saate veelgi rohkem võimalusi! Kontrolli, millised! Hambaharja tööaeg ulatub 100 päevani ja selle energiat uuendate vaid 4 tunniga!

BITVAE/S2-valge/1

Tõhusam hammaste harjamine

Ultrahelimootoril, millega Bitvae hambahari on varustatud, on uskumatu kiirus – 40 000 vibratsiooni minutis. See tagab veelgi põhjalikuma lisandite eemaldamise suuõõnest. Hambaharjas asuv intelligentne taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist, nii et te ei jätaks ühtegi nurka kahe silma vahele! Kui harjad liiga tugevalt, süttib hambaharjas punane indikaator – nii võid ärritunud igemete probleemi unustada!

BITVAE/S2-valge/2

Valige oma lemmikrežiim

Bitvae sonic hambahari pakub koguni 5 harjamisrežiimi ja 9 intensiivsuse taset, nii et leiate kindlasti enda jaoks ideaalse konfiguratsiooni! Puhas, valge, pehme ja nutikas režiimid on teie käsutuses. Mida see tähendab? Olenemata sellest, kas teie hambad on terved ja tugevad või nõrgad ja tundlikud, võimaldab hambahari hoolitseda oma suuhügieeni eest ohutult ja tõhusalt! Veelgi enam, igemehooldusrežiim hoolitseb tundlike igemete eest õrnalt!

BITVAE/S2-valge/3

Rohkem võimalusi rakendusega

Nüüd saate teha rohkem! Spetsiaalne rakendus iSpruz aitab teil oma hammaste eest professionaalselt hoolitseda! See töötab iOS-i ja Android-süsteemidega ning tänu sellele saate rohkem teada oma suu tervise kohta. Kuidas see töötab? Rakendus jälgib teie harjumusi, et saaks kohandada pesuplaani valitud töörežiimile vastavaks. Saate oma telefonist hõlpsalt kontrollida, milliseid suu piirkondi peaksite põhjalikumalt pesema! Oma naeratuse eest hoolitsemine pole kunagi olnud lihtsam! Lisaks võimaldab rakendus kontrollida aku laetuse olekut. iSpruziga saate ühendada mitu Bitvae hambaharja!

BITVAE/S2-valge/4

Kaasas praktilised tarvikud

Komplekt sisaldab mitmeid kasulikke tarvikuid, mis muudavad suuhoolduse veelgi tõhusamaks! 8 otsikut on komplekt, millest piisab kuni 2 aastaks harjamiseks. Nende hulgast leiate näpunäiteid igemete hooldamiseks ja keele puhastamiseks. Komplekti kuulub ka ümbris, mis hõlbustab hambaharja transportimist.

BITVAE/S2-valge/5

Määrake sisu

  • Sonic hambahari
  • Vahetatavad otsikud x8
  • Juhtum
  • USB-kaabel
Tootja Bitvae
Tootja kood S2 valge
Adapteri sisendpinge 100-240V; 50/60 Hz
Adapteri väljundpinge 5V/1A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles