Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Snap Lock adapter (alus) PGYTECH kiirpistik (P-CG-051)

Snap Lock adapter (alus) PGYTECH kiirpistik (P-CG-051)
Pole laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1456776
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH P-CG-051 Snap Lock Adapter (alus)

Nüüd saate kiiresti vahetada tarvikuid ja isegi kaameraid ning nautida suuremat salvestuspaindlikkust. PGYTECH Brand Snap Lock Adapter ühildub paljude müügilolevate seadmetega ja võimaldab teil koheselt installida või eemaldada teie valitud seadmed. See on loodud ka turvalise ja stabiilse kinnituse tagamiseks.

Seadme kiire paigaldamine

Sa ei pea enam muretsema, et jätad kasutamata oma unistuste pildistamisvõimaluse. Kasutades mitmeid PGYTECHi kaubamärgi adaptereid, saate oma kaamerat kiiresti vahetada või kinnitada statiivile, kardaanile või liugurile. Kiiresti saate kohandada oma varustust vastavalt oma vajadustele või olukorrale ja toota fantastilisi originaalseid kaadreid. See on võimalik tänu spetsiaalsele SnapLock süsteemile.

Lai ühilduvus

Adapter ühildub enamiku populaarsete seadmetega, mis võivad olla kasulikud loomingulistele inimestele. Tarviku põhjas on 1/4" ja 3/8" keermestatud augud ning Arca-Swissi liides küljel. Kõik see muudab toote ideaalseks kardaanide, kinnitusplaatide, liugurite või statiivide jaoks.

Stabiilsus ja turvalisus

Ärge muretsege selle pärast, et teie kaamera kukub ja saab kahjustada. Plaadil on spetsiaalselt disainitud patenteeritud tihedalt kinnituv kruvi, mis tagab kindla ja stabiilse kinnituse. Lisaks võimaldab lisanupp kinnitada tarviku ja vältida juhuslikku lahtivõtmist.

Kaasaskantav

See praktiline tarvik võib teiega kaasas olla peaaegu kõikjal. See kaalub ainult 55 g ja mõõdud 55 x 38 x 17,5 mm. See ei ole liiga raske ja ei võta palju ruumi – seda on lihtne seljakotti, kotti või isegi taskusse mahutada. Nii saate selle endaga kaasa võtta, kui seda vajate.

Bränd PGITEK
Nimi Snaplock adapter tegevuskaamera jaoks
Mudel P-CG-051
Materjal Alumiiniumisulam
Kaal 55 g
Mõõtmed 55x38x17,5 mm
Omadused
Toode Kinnitused ja adapterid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles