Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smeg tsitrusviljamahlapress must CJF01BLEU

  • 199.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 66.66 €
Kaubamärgid Smeg
Kauba ID: 1877078
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Smegi ikooniline retrodisain pakub erksat värvi ja esmaklassilist emailitud viimistlust. Tsitrusviljamahlad on energiast pakatavad ning aitavad leevendada stressi ja väsimust. Smegi elektriline tsitruseliste mahlapress CJF01 on käepärast mitmesuguste suurte või väikeste puuviljade hõlpsaks mahlamiseks, tagades kõigi nende oluliste vitamiinide omastamise.

Selle võimas 70 W mootor annab tulemusi kiiresti ja integreeritud sisse- ja väljalülitusandur, mis aktiveerib mahlapressimise protsessi, kui hõõritsale avaldatakse survet. Kui mahl on kokku kogutud, tilgutatakse iga viimanegi mahlatilk otse klaasi, mille tilkumisvastane tila hoiab ära mahavalgumise.

Lihtne kasutada ja puhastada, mahlapressil on kaas, mis kaitseb seadet tolmu eest, kui seda ei kasutata, ning see võib toimida ka puuviljakoorte kaussina. Kõik komponendid on pesemiseks kergesti eemaldatavad. Seal on mugav kaabel, mis tagab minimaalse kokkupuute tööpinnal, samuti libisemisvastased jalad täiendava stabiilsuse tagamiseks. Smeg Citrus Juicer Must CJF01BLEU. Toote värv: Must, Juhtme pikkus: 1 m, Korpuse materjal: Alumiinium. Võimsus: 70 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220-240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Kogus pakis: 1 tk. Laius: 165 mm, Sügavus: 189 mm, Kõrgus: 281 mm. Tooteid kaubaaluse kohta: 60 tk, Tooteid kaubaaluse kihi kohta: 12 tk, Kihid kaubaaluse kohta: 5 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles