Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smeg kohvimasin BCC02BLMEU (punane)

  • 637.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 212.66 €
Kaubamärgid Smeg
Kauba ID: 1770587
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ükskõik, milline on teie kohvieelistus, Smegi espressomasin BCC02 saab selle teie jaoks korda teha – kiire äratus hommikul tugeva musta ristrettoga või lõõgastav pärastlõuna tassi sametise cappucinoga, seda kõike ühe nupuvajutusega. Masinat on äärmiselt lihtne kasutada ja sama lihtne hooldada ning sellel on fantastilised funktsioonid, nagu 19-baarine surveotsik, piimavahustaja, eriprogrammid puhastamiseks ja lai valik espressojooke.

Paindlik kogemus
Täiusliku kohvijoogi saamiseks valige kõik alates jahvatussuurusest kuni espresso pikkuseni.

19 bar surveotsik
Masin annab teile võimsa 19 baari rõhu, et oad saaksid paksu ja maitsva koorega õigesti välja tõmmata.

Integreeritud veski
Integreeritud roostevabast terasest kohviveski tagab sujuva ubadest tassi valmistamise kogemuse, hoides samal ajal oad värskena.

Piimavahustaja
Võimsa vahuotsikuga saate korraldada ka selliseid jooke nagu machiatto, flat white, latte või cappuccino.

Lihtne hooldada
Puhastage espressomasinat lihtsalt spetsiaalse puhastusprogrammi abil, eemaldades keeduploki või veepaagi – seade tuletab teile alati meelde, et see on tänu puhastusindikaatorile.Smeg kohvimasin BCC02BLMEU (punane). Toote tüüp: Espressomasin, Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne, Veepaagi maht: 1,4 L, Kohvi sisendi tüüp: Kohvioad, Jahvatatud kohv, Valmistatud kohvi reservuaar: Tass, Sisseehitatud veski. Võimsus: 1350 W. Toote värv: Must, Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles