Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smeg espresso kohvimasin Punane ECF01RDEU

  • 290.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 97 €
Kaubamärgid Smeg
Kauba ID: 1774089
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Valmistage autentset espressot, cappuccinot ja lattet mugavalt oma kodus meie espressomasinaga ECF01. Kasutades värskelt jahvatatud kohvi, et tuua esile sisemine barista, saate valmistada õige temperatuuri ja rõhuga kohvi keeruka Thermoblock küttesüsteemiga, mis võimaldab kiiremat sisselülitamist ja täpset veetemperatuuri reguleerimist keetmise, auru ja kuuma vee jaoks.

Tänu optimaalsele 15-baarisele rõhule annab masin suurepäraseid tulemusi. Masinal on ka piimapulk/vahustaja cappuccino jaoks, segades auru, õhku ja piima, tekib tihe kreemjas vaht. Tassialuse eemaldamise võimalus muudab espressokohvimasina veelgi mitmekülgsemaks, võimaldades kasutada ka kõrgeid kruuse.

Reguleeritavate seadistustega kasutajasõbralikud juhtnupud ja ühe-/kahe espresso või auru aktiveerimise võimalus. Saadaval 8 värvitooni.Smeg Espresso Coffee Machine Red ECF01RDEU. Toote tüüp: Espressomasin, Kohvimasina tüüp: Poolautomaatne, Veepaagi maht: 1 L, Kohvi sisendtüüp: Jahvatatud kohv, Valmistatud kohvi reservuaar: Tass, Mahutavus tassides: 2 tassi, Tilade arv: 2. Võimsus: 1350 W. Toote värv: punane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles