Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smeg ECF02BLEU kohvimasin Manuaalne espressomasin 1,1 L

  • 336.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 112.33 €
Kaubamärgid Smeg
Kauba ID: 1774090
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Itaalias valmistatud manuaalne espresso kohvimasin: tagab parima tulemuse täiusliku espresso valmistamiseks.

VALMISTATUD ITAALIAS TOOTMINE JA DISAIN
Uuenenud disain ja Itaalias valmistatud toodang on elemendid, mis iseloomustavad uut espresso kohvimasinat. Esteetika ja töökindluse kombinatsioon võimaldab nautida tõelise itaalia espresso intensiivset aroomi või kreemjat ja ümbritsevat piimavahtu.

MUGAV KASUTATAVUS
ECF02 Espresso kohvimasinal on topeltmenüüga juhtpaneel, mis võimaldab valida 4 espresso funktsiooni vastavalt oma eelistustele. Aurutoruga saate hõlpsalt luua rikkaliku ja kreemja piimavahu, mis sobib suurepäraselt selliste preparaatide jaoks nagu cappuccino, flat white ja latte macchiato.

TÄIUSLIK ESPRESSO MÕNE SEKUNDIGA
Uus ECF02 kohvimasin sobib tänu roostevabast terasest filtrihoidjale nii jahvatatud kohvi kui ka paberist kaunade jaoks. Lisaks tagab Thermoblock küttesüsteem kohvi valmistamisel kiired tõmbamisajad ja vee temperatuuri täpse juhtimise. 15-baarise rõhuga uus Smeg ECF02 kohvimasin lubab parimaid tulemusi suurepärase espresso jaoks.Smeg ECF02BLEU. Toote tüüp: Espressomasin, Kohvimasina tüüp: Käsitsi, Veepaagi maht: 1,1 L, Kohvi sisendtüüp: Jahvatatud kohv, Valmistatud kohvi reservuaar: Tass, Mahutavus tassides: 2 tassi, Tilade arv: 2. Võimsus: 1350 W Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles