Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smeg BLF03BLEU blender 1,5 L lauamikser 800 W must

  • 292.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 97.66 €
Kaubamärgid Smeg
Kauba ID: 1770817
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Smuutid, mis on ülitervislikud
Tervislikuks hommikusöögiks puuvilja-jogurti smuutiks, pärast treeningut kosutava joogiga kosutamiseks või lõunaks kiire ja lihtsa supi valmistamiseks segab Smeg erineva tekstuuriga koostisained täiuslikuks, et olla teiega terve päeva seltsis.

Kõrge jõudlus ja suurepärane stiil
See blender, mis on hoolikalt disainitud kuni pisidetailideni, et pakkuda suurt, mitmekülgset ja tõhusat seadet, on varustatud kolme vaikefunktsiooniga: jääpurustaja jää purustamiseks, smuuti paksude ja kreemjate kokteilide jaoks ning pulss, mis kiirendab vajaduse korral ühe klahvivajutusega. .

VALUNALUMIINIUMKERE
Tugev ja stabiilne, libisemiskindla aluse ja toitejuhtme hoiuruumiga.

TOPELINE ROOSTEVABASEST TERASEST TERAS
Eemaldatav tera, mida saab reguleerida 4 kiirusega, et tagada soovitud segamise konsistents.

SULJA KÄIVITUSEGA MOOTOR
Järkjärguline käivitamine segamise hõlbustamiseks ja sellele järgnev kiirendamine valitud kiiruse saavutamiseks.

BPA-VABA KANN
Kerge, nõudepesumasinakindel, bisfenoolivaba kann. Varustatud läbipaistva kaanega, millel on mõõtekork ja mittetilkuv tila.

Too see endaga kaasa
Uuenduslik Bottle to Go, mis on loodud Smegi blenderiga sidumiseks, on kasulik ja lihtne tarvik.

Soovi korral võivad Bottle to Go ja selle spetsiaalne teraüksus asendada segisti standardkannu. Segage otse pudelis, eemaldage labad ja sulgege see tila ja korgiga. Praktiline ja ergonoomiline, sobib ideaalselt igaks juhuks: jõusaalis, seljakotis või tööl.

RAHVUSVAHELISED AUHINNAD
Smegi maine kvaliteetsete disaintoodete valmistajana on kogu maailmas kasvanud ning meie suured ja väikesed kodumasinad on võitnud mitmeid silmapaistvaid disainiauhindu.

Blender Smeg BLF01 on üks tooteid, mis on võitnud mitmeid rahvusvahelisi auhindu.Smeg BLF03BLEU. Kausi maht: 1,5 L, Pöörlemiskiirus (min): 9000 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 18000 RPM. Tüüp: Lauamikser, Toote värv: Must, Juhtme pikkus: 1 m. Korpuse materjal: Alumiinium, Tera materjal: Roostevaba teras, Materjal purk(id): Tritan. Võimsus: 800 W, Toiteallikas: AC, AC sisendpinge: 220 - 240 V. Laius: 197 mm, Sügavus: 163 mm, Kõrgus: 397 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles