Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture FutureGo Pro (must)

  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533259
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell HiFuture FutureGo Pro (must)

FutureGo Pro on luksuse olemus. Roostevabast terasest valmistatud nutikell pakub muljetavaldavat kandmismugavust ja elegantset disaini. Selle mudeli aku tööiga ulatub 20 päevani, mille jooksul saab seade jälgida sinu une kvaliteeti, pulssi või treeningute kvaliteeti. See võimaldab teil vapustavalt värvilisel ekraanil kõnesid, sõnumeid ja teateid vastu võtta.

HiFuture/FutureGo-Pro-must1

Hämmastavad värvid

Nutikell FutureGo Pro on varustatud 1,32-tollise TRUCOLOR GEN2 ekraaniga, mis pakub kvaliteetset Full HD pilti eraldusvõimega 360 x 360. See kuvab tõhusalt erksaid värve, mis rõõmustavad iga kasutajat. Samas on see üllatavalt tõhus.

HiFuture/FutureGo-Pro-must2

Luba endale luksust

Kui hindate elegantsi ja kvaliteeti, on see mudel teie jaoks. Elegantne roostevabast terasest korpus peab vastu igapäevase kasutamise väljakutsetele. Nupp on 3 ATM veekindel, seega on see ka pritsmete ja juhusliku veega kokkupuutumise suhtes vastupidav. Nii saab seade teiega igapäevatoimingutes kaasas olla, muretsemata kahjustuste pärast. See on usaldusväärne, eksklusiivne nutikell, mis püsib sinu rütmis!

HiFuture/FutureGo-Pro-must3

Isegi pikem tööaeg

FutureGo Pro saadab teid kõikjal. Te ei pea muretsema, et see pika reisi ajal tühjaks saab. 430 mAh aku tagab 20 päeva kasutuse ilma laadimiseta. See on selle mudeli üks armastatumaid omadusi – seadme pika tööaja nautimiseks ei pea piirduma ühe režiimiga.

HiFuture/FutureGo-Pro-black4

Elutähtsad funktsioonid pideva jälgimise all

See SmartWatch on teie liitlane teie heaolu eest hoolitsemisel. See loodi selleks, et aidata teil oma igapäevast elu paremaks muuta. See mõõdab teie südame löögisagedust, vere hapnikuga küllastumist ja unetsüklit ning saadab teile reaalajas teateid, mis aitavad teil oma harjumusi parandada ja seeläbi end paremini tunda.

HiFuture/FutureGo-Pro-black5

Sünkroonige asjakohased andmed

On oluline, et oleksite alati kursis. FutureGo Pro abil ei jää te olulisest teabest ilma. Nutikell salvestab andmed ja annab teile teavet kohe, kui teie telefonis kuvatakse teade. Nii et te ei pea seda endaga kaasas kandma, et hoida ühendust lähedastega või kui ootate olulist kõnet. Ajage lihtsalt oma äri ja nutikell annab teile vajaduse korral teada.

HiFuture/FutureGo-Pro-black6

Kaasas

  • nutikell (kaasa arvatud standardrihm),
  • magnetiline laadimiskaabel, kasutusjuhend,
  • rihma reguleerimise tööriist
Tootja Tere Tulevik
Mudel FutureGo Pro
Värv Must
Materjal Täis HD
Luba 1,32 tolli, 360 x 360
Puuteekraan Karastatud klaas + sõrmejäljevastane kate.
Aku mahutavus 430 mAh
Laadimisviis Magnetiline laadimine
Teoreetiline laadimisaeg Umbes 2 tundi
Materjalid Täis HD
Laius 22 mm
Lukk Lukk
Toetatud seadmed Andriod 7.0 ja uuemad, IOS 12.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles