Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture FutureFit Zone 2 (roosa)

  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1805951
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureFit Zone 2 nutikell (roosa).

See pole lihtsalt järjekordne kell. HiFuture Zone 2 on nutikell, mis rõõmustab teid oma 1,96-tollise IPS-ekraani ja elava värvilahendusega. Nüüd pääsete ligi märguannetele, sõnumitele ja telefonikõnedele teie käeulatuses. Seade hoiab aktiivsega sammu ühe laadimisega kuni 7 päeva kasutusega. Tsoon 2 jälgib treeninguid ja mõõdab elutähtsaid funktsioone ning on IP68 veekindel, nii et kasutate seda piiranguteta! Teie käsutuses on ka rohkem kui 100 sihverplaadi kujundust, et rahuldada erinevaid maitseid.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi1

Mõnus pilt teie randmel

Zone 2 pakub 1,96-tollist ekraani eraldusvõimega 240 x 286 ja rõõmustab teid elavate, realistlike värvidega! Ekraan muudab märguannetes navigeerimise intuitiivseks, nii et seadme kasutamine muutub naudinguks. Nutikell pakub rohkem kui 100 värvilist valikuketast, nii et saate iga päev kohandada ekraani välimust vastavalt oma tujule ja eelistustele, et nautida visuaalset pidusööki.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi2

Loodud aktiivseid silmas pidades

Nüüd saate püsida ühenduses olenemata sellest, mida teete. Tsoon 2 toetab traadita telefonikõnesid, nii et saate helistada ja kõnesid vastu võtta otse randmelt. Veelgi enam, kui teile meeldib liikuvus, on see mudel teie jaoks. Üks laadimine tagab kuni 7 päeva kasutusaega, nii et sa ei pea liiga sagedase laadimise pärast muretsema.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi3

Valmis igaks väljakutseks

Pole tähtis, mis spordialaga tegelete, 2. tsoon on väljakutsele vastav! Nutikellal on IP68 veekindlus, mis tähendab, et miski ei takista seda teiega ujumisel, sukeldumisel ja muudel veealustel tegevustel kaasas olema. Pritsimine ja kastmine ei kahjusta seda.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi4

Tervis kontrolli all

Mõõtke oma pulssi, une kvaliteeti, stressitaset – Zone 2 nutikellaga on see kõik teie kontrolli all. Seade mõõdab teie pulssi reaalajas, nii et saate treeningu, igapäevaste tegevuste ja puhkamise ajal juurdepääsu teabele oma vormisoleku kohta. Võtke neid parameetreid arvesse ja parandage teadlikult oma enesetunnet.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi5

Omandage samme, treenige ja saavutage eesmärke

Tsoon 2 on ka regulaarne sammude mõõtmine. Seadke eesmärgid ja nautige igapäevast motivatsiooniannust enda rekordite löömiseks. Nutikell näitab ka iga tegevuse ajal põletatud kalorite arvu, mis on treeningute ajal lihtne võrdluspunkt. Zone 2-l on rohkem kui 100 spordirežiimi, mis muudab selle teie liitlaseks teel fitnessi poole.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi6

Kaasas

  • Nutikell
  • Laadija
  • Kasutusjuhend
Tootja HiFuture
Mudel 2. tsoon
Värv Roosa
Suurus 53 x 39,2 x 11 mm
Resolutsioon 1,96 TFT / 240 x 286
Puuteekraan OGS Full touch
Aku mahutavus 300 mAh
Laadimisviis Magnetiline laadimine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles