Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro (must)

  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533263
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro nutikell (must)

FutureFit Ultra 2 Pro on nutikell, mis viib sind aktiivsuse uuele tasemele. See annab teile teavet, mis on teie heaolu ja vormisoleku parandamiseks võtmetähtsusega. Seade mõõdab teie vere hapnikuküllastust, jälgib teie unetsükleid ning salvestab teie sammud ja põletatud kalorid. Lisaks võimaldab see teha traadita kõnesid, andes sulle veelgi rohkem vabadust. See on ka teie isiklik abistaja, mis võimaldab teil määrata meeldetuletusi ja edastada oma telefonist märguandeid ning seda kõike 7 päeva jooksul ilma laadimiseta. Kas soovite kella, mis peegeldaks teie praegust meeleolu? 1,78-tollisel ekraanil saate iga päev määrata uue värviketta kujunduse.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/6

Kaasaegne lähenemine tehnoloogiale

Nutikell rõõmustab teid oma 1,78-tollise AMOLED-ekraaniga, mis pakub erksaid ja intensiivseid värve ning hämmastavat pilditeravust eraldusvõimega 368 x 448. Seadme välimuse isikupärastamiseks saate valida enam kui 100 värvilise valikuketta hulgast. Karastatud klaas koos sõrmejäljevastase kattega kaitseb ekraani ja säilitab selle esteetilise välimuse igapäevaselt. Kõik see teeb seadme kasutamise naudinguks.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/7

Toetus kogu nädala jooksul

300 mAh akuga varustatud FutureFit Ultra 2 Pro ei vea teid pikkade päevade jooksul alt. Ühekordne laadimine tagab kuni 7 päeva kasutusaega ning magnetlaadimissüsteem tagab mugava ja lihtsa energia täiendamise. Kogu protsess võtab vaid umbes 30 minutit, nii et te ei pea ootamisele aega raiskama.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/3

Ühilduv ja maksimaalselt funktsionaalne

FutureFit Ultra 2 Pro juhtmevaba ühendus on usaldusväärne. Pole vahet, kas olete Androidi või iOS-i kasutaja – HiFuture nutikell ühildub Android 7.0, IOS 12.0 ja uuemate operatsioonisüsteemidega, jättes juurdepääsu nutikatele funktsioonidele teie käeulatusse.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/9

Te ei jää sõnumist ilma

FutureFit Ultra 2 Pro ühendub juhtmevabalt teie valitud nutitelefoniga ja võimaldab teil salvestada 10 kontakti, mis aitavad teil kiireid kõnesid teha. Lihtsalt klõpsake kallimale helistamiseks ja nautige sujuvat vestlust ilma telefoni välja võtmata. Ja kui sa ei oska vastata? Saatke nutikella abil lühike tekstisõnum ja andke oma lähedastele teada, et olete hõivatud.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/8

Usaldusväärne kõikides tingimustes

Ükskõik, mida teete, FutureFit Ultra 2 Pro võib teid selles kaasas olla. Tänu oma veekindlale disainile (IP68) on see vastupidav mis tahes kujul veega kokkupuutele, nii et saate sellega ilma probleemideta kaasa võtta vihmaga sörkima või basseini äärde treenima. Seade sobib ka äärmuslikele temperatuuridele (-10°C kuni 50°C). Ärge aeglustage – see nutikell hoiab teiega sammu!

HiFuture/FitUltra2Pro-must/2

Sinu isiklik treener

Kui teete trenni, aitab FutureFit Ultra 2 Pro teil tulemusi parandada! Seade mõõdab teie samme ja põletatud kalorite arvu. See võimaldab seada eesmärke ja saavutada iga päev paremaid tulemusi. See on tõhus motivatsioon hoida end vormis, terve ja hea enesetundega.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/4

Elufunktsioonide mõõtmised

Tervis on esmatähtis ja FutureFit Ultra 2 Pro aitab teil seda kontrolli all hoida. Nutikell jälgib ööpäevaringselt sinu pulssi, vere hapnikuga küllastatust ja unekvaliteeti. See annab teile lihtsa tööriista, mille abil saate oma igapäevaseid harjumusi parandada ja oma keha eest hoolitseda.

HiFuture/FitUltra2Pro-must/1

Meeldetuletused oluliste asjade kohta

Kas töötate uue rutiini kallal? Või on teil mõni oluline ülesanne täita? Saate hakkama ilma kleepuvate märkmeteta. Seadke meeldetuletus ja FutureFit Ultra 2 Pro annab teile õigel hetkel signaali. Nii ei unusta sa enam kunagi olulisi teemasid!

HiFuture/FitUltra2Pro-must/5

Kaasas

  • Nutikell (kaasa arvatud tavaline rihm),
  • Täiendav rihm,
  • Magnetiline laadimiskaabel,
  • Kasutusjuhend
Tootja HiFuture
Mudel FutureFit Ultra 2 Pro
Värv Must
Materjal AMOLED
Resolutsioon 1,78 tolli 368 x 448
Puuteekraan Karastatud klaas + sõrmejäljevastane kate
Aku mahutavus 300 mAh
Laadimisviis Magnetiline laadimine
Teoreetiline laadimisaeg Umbes 2 tundi
Materjalid AMOLED
Laius 22 mm
Töötemperatuur -10 °C kuni 50 °C
Toetatud seadmed Andriod 7.0 ja uuemad, IOS 12.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles