Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro (hall)

  • 57.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533265
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro (hall)

FutureFit Ultra 2 Pro on nutikell, mis viib sind aktiivsuse järgmisele tasemele. See annab teile teavet, mis on teie heaolu ja vormisoleku parandamiseks võtmetähtsusega. Seade mõõdab teie vere hapnikuga küllastumist, jälgib teie unetsükleid ning salvestab teie sammud ja põletatud kalorid. Lisaks võimaldab see teha traadita kõnesid, andes teile veelgi rohkem vabadust. See on ka teie isiklik assistent, mis võimaldab teil määrata meeldetuletusi ja edastada oma telefonist teatisi – seda kõike 7 päeva jooksul ühe laadimisega. Kas soovite kella, mis peegeldaks teie praegust meeleolu? Iga päev saate 1,78-tollisele ekraanile määrata uue värvikomplekti malli.

HiFuture/FitUltra2Pro-grey/4

Kaasaegne lähenemine tehnoloogiale

Nutikellal on 1,78-tolline AMOLED-ekraan, mis pakub erksaid, rikkalikke värve ja vapustavat selgust eraldusvõimega 368 x 448. Seadme välimuse isikupärastamiseks saate valida enam kui 100 värvilise kellakuva vahel. Karastatud klaas koos sõrmejäljevastase kattega kaitseb ekraani ja säilitab selle esteetilise välimuse igapäevaelus. Kõik see teeb seadme kasutamise naudinguks.

HiFuture/FitUltra2Pro-grey/3

Toetus nädala jooksul

300 mAh akuga varustatud FutureFit Ultra 2 Pro ei vea teid pikkade päevade jooksul alt. Ühest laadimisest jätkub 7 päevaks kasutamiseks ning magnetlaadimissüsteem tagab mugava ja lihtsa energia täiendamise. Kogu protsess võtab vaid umbes 30 minutit, nii et te ei pea ootamisele aega raiskama.

HiFuture/FitUltra2Pro-gray/9

Ühilduv ja maksimaalselt funktsionaalne

FutureFit Ultra 2 Pro juhtmevaba ühendus on töökindel. Pole vahet, kas olete Androidi või iOS-i kasutaja, HiFuture nutikell ühildub Android 7.0, IOS 12.0 ja uuemate operatsioonisüsteemidega, jättes nutikad funktsioonid teie käeulatusse.

HiFuture/FitUltra2Pro-gray/8

Te ei jää sõnumist ilma

FutureFit Ultra 2 Pro ühendub juhtmevabalt teie valitud nutitelefoniga ja salvestab 10 kontakti, et saaksite kiiresti helistada. Vaid ühe klõpsuga saate oma kallimale helistada ja vestlust nautida, ilma et peaksite tähelepanu hajutama või telefoni välja võtma. Mis siis, kui sa ei oska vastata? Saatke nutikella abil lühike tekstsõnum ja andke lähedastele teada, et olete hõivatud.

HiFuture/FitUltra2Pro-grey/7

Töökindlus igas olukorras

Ükskõik, mida teete, FutureFit Ultra 2 Pro saab teiega kaasas olla. Tänu oma veekindlale disainile (IP68) on see vastupidav kokkupuutele igasuguse veega, nii et saate selle hõlpsalt kaasa võtta vihmaga jooksma või basseinis treenima. Seade on loodud taluma ka äärmuslikke temperatuure (-10°C kuni 50°C). Ärge kartke – see nutikell hoiab teiega sammu!

HiFuture/FitUltra2Pro-gray/1

Sinu isiklik treener

Kui tegelete spordiga, aitab FutureFit Ultra 2 Pro teil jõudlust parandada! Seade mõõdab teie samme ja põletatud kalorite arvu. See võimaldab seada eesmärke ja saavutada iga päev paremaid tulemusi. See on tõhus motivatsioon hoida end vormis, terve ja hea enesetundega.

HiFuture/FitUltra2Pro-gray/5

Elumärkide mõõtmised

Tervis on kõige tähtsam ja FutureFit Ultra 2 Pro aitab teil seda kontrolli all hoida. Nutikell jälgib sinu pulssi, vere hapnikuga küllastumist ja unekvaliteeti ööpäevaringselt. See annab teile lihtsa tööriista oma igapäevaste harjumuste parandamiseks ja keha eest hoolitsemiseks.

HiFuture/FitUltra2Pro-grey/6

Meeldetuletused oluliste asjade kohta

Kas töötate uue igapäevase rutiini kallal? Või peate täitma mõne olulise ülesande? Saate hakkama ilma kleebisteta. Seadistage meeldetuletus ja FutureFit Ultra 2 Pro annab teile õigel ajal märku. Nii ei unusta sa enam kunagi olulisi asju!

HiFuture/FitUltra2Pro-gray/2

Kaasas

  • nutikell (kaasa arvatud standardrihm),
  • Lisavöö,
  • Magnetiline laadimiskaabel,
  • Kasutusjuhend
Tootja Tere Tulevik
Mudel FutureFit Ultra 2 Pro
Värv Hall
Materjal AMOLED
Luba 1,78 tolli 368 x 448
Puuteekraan Karastatud klaas + sõrmejäljevastane kate.
Aku mahutavus 300 mAh
Laadimisviis Magnetiline laadimine
Teoreetiline laadimisaeg Umbes 2 tundi
Materjalid AMOLED
Laius 22 mm
Töötemperatuur -10°С kuni 50°С
Toetatud seadmed Andriod 7.0 ja uuemad, IOS 12.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles