Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture FutureFit Ultra 2 (must)

  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533261
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell HiFuture FutureFit Ultra 2 (must)

FutureFit Ultra 2 on veekindel nutikell, mis aitab sul hoogu juurde saada. See annab teavet, mis aitab teil oluliselt parandada oma tervist ja vormisolekut. Näide? FutureFit Ultra 2 mõõdab vere hapnikuga küllastumist, unetsükleid, aga ka samme ja põletatud kaloreid. Veelgi enam, see toetab traadita telefonikõnesid, andes teile veelgi rohkem vabadust. Seade on ka teie abiline – saate määrata meeldetuletusi ja saada telefonis kuvatavaid teatisi. Ja seda kõike 7 päeva jooksul ühe laadimisega. Kas soovite, et teie kell peegeldaks teie isikupära ja meeleolu? 1,85-tollisel ekraanil kuvamiseks saate valida mitmesuguste värviliste kella sihverplaatide hulgast.

HiFuture/FutureFit-Ultra2-b1

Toetus igapäevaste tegevustega

Nutikellad ühenduvad teie telefoniga juhtmevabalt ja tagavad stabiilse signaaliedastuse. See töötab operatsioonisüsteemiga OS8/Android 5.0 ja uuemate versioonidega, nii et olenemata sellest, millist seadet kasutate, saab FutureFit Ultra 2 oma töö tehtud. See võimaldab teil teha traadita telefonikõnesid ja määrata meeldetuletusi, et hoida teid oma ülesannetega kursis.

HiFuture/FutureFit-Ultra2-b2

Vapustavate värvidega täidetud maal

1,85-tolline IPS-ekraan pakub teile hämmastavat kogemust. Suur pind tagab mugava töö ja suurepärase nähtavuse ka eredas päikesevalguses. FutureFit Ultra 2 pakub teie nutikella välimuse isikupärastamiseks üle saja värvilise kella sihverplaadi. Iga päev saad rõõmustada oma silma uue disainiga, mis on täis erksaid värve.

HiFuture/FutureFit-Ultra2-b3

Teie tervise valvur

Kuulake oma keha. FutureFit Ultra 2 muudab selle ülesande lihtsamaks. Nutikell jälgib ja analüüsib selliseid parameetreid nagu vere hapnikuga küllastus ja unetsükkel 24/7, et aidata Sul parandada oma igapäevaseid harjumusi ja parandada enesetunnet. Teie käsutuses on ka sammude mõõtmine ja 24 spordirežiimi, et saavutada uusi eesmärke ja lüüa oma rekordeid võitluses vormi ja terve figuuri eest.

HiFuture/FutureFit-Ultra2-b4

Veekindel disain

HiFuture FutureFit Ultra 2 aitab sind igas olukorras. IP68 veekindluse reitinguga ei pea te käsi või nõusid pestes muretsema igapäevaste pritsmete pärast. Pealegi on kell vastupidav tahtlikule vette kastmisele, nii et võid selle julgelt kaasa võtta näiteks basseini trenni.

HiFuture/FutureFit-Ultra2-b5

Kogu töönädal

Nutikell toetab teie igapäevaseid tegevusi terve nädala jooksul. Mahukas polümeer-liitiumaku (300 mAh) peab kõigi funktsioonide kasutamisel vastu kuni 7 päeva. Ooterežiim tagab kuni 25 päeva ilma tankimiseta.

HiFuture/FutureFit-Ultra2-b6

Kaasas

  • Nutikas käekell
  • Laadimiskaabel
Tootja Tere Tulevik
Mudel FutureFit Ultra 2
Värv Must
Veekindel IP68
Telefoniühendus Juhtmeta ühendus
Ekraani suurus 1,85-tolline TFT ekraan, eraldusvõime 240 x 280 pikslit.
Puuteekraan Karastatud klaas + sõrmejäljevastane kate.
Aku Polümeerliitium 300mAh, ooteaeg >25 päeva, kasutusaeg kuni 7 päeva
Südamerütm Jah, reaalajas dünaamiline südame löögisageduse jälgimine rohelise valguse anduriga
Une monitor Jah, unekvaliteedi analüüs
Sammulugeja Jah, ST, vahemaa ja kalorite põletamine
Spordirežiim 24 spordiala (välisjooks, sisejooks, kõndimine, jalgrattasõit, mägironimine, spinning, jooga, võimlemine, paadisõit, korvpall, jalgpall, ujumine, hüppenöör, sulgpall, lauatennis, tennis, pesapall (softball) , võrkpall, kriket, ragbi (Ameerika jalgpall), maahoki, tantsimine, hüppenöör, kükid)
Pult BT muusika ja BT kaamera
Ühilduvus Android 4.4/iOS 8.0 ja uuemad
Keeled inglise, araabia, tšehhi, saksa, hispaania, itaalia, sloveenia, rumeenia, kreeka, vene, türgi, vietnami, traditsiooniline hiina keel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles