Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture Future Aura (roos)

  • 66.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533268
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SmartWatch HiFuture Future Aura (roos)

Future Aura on elegantne nutikell. See pole mitte ainult funktsionaalne seade, vaid ka suurepärane täiendus teie garderoobi. Varustatud värvilise AMOLED-ekraaniga ja 1,08-tollise ekraaniga, pakub see uskumatuid visuaalseid elamusi. Selle abil saate parandada oma vormi ja jälgida oma sooritust erinevatel spordialadel. Seade jälgib ka teie tervist, pakkudes selget teavet oma kvaliteedi kohta 7 päeva jooksul ilma laadimist vajamata. Kell on veekindel, seega võib see Sinuga igas olukorras kaasas olla.

HiFuture/Tulevik-Aura-roos/4

Laske värvidel end haarata

Nutikellal on 1,08-tolline ekraan, mis teeb seadetes ja funktsioonides navigeerimise lihtsaks ja nauditavaks. AMOLED-ekraan tagab hämmastava visuaalse kogemuse. Oma randmel näete selget pilti, mis on täis suurepäraseid värve. Kohandage ekraani välimust ja seadistage Future Aura abil üks enam kui 100 värvilisest valikukettast, mis peegeldab teie meeleolu.

HiFuture/Tulevik-Aura-roos/2

Kiirühendused teie nutikellast

Nautige Future Aura pakutavat vabadust ja liikuvust. Nutikell võimaldab salvestada olulisi kontakte ja teha telefonikõnesid, ilma et peaksite telefoni välja võtma. Lihtsalt vastake või valige number ja nautige selget vestlust. Ei oska vastata? Kasutage ekraani sobiva teabega lühikese tekstsõnumi saatmiseks.

HiFuture/Tulevik-Aura-roos/1

Teie isiklik assistent

Tuleviku Aura aitab teil oma rütmiga sünkroonis püsida. Kui olete terve päeva liikvel, tuletab seade teile meelde, et peaksite pausi tegema. Samuti jälgib see teie pulssi igapäevaste tegevuste ja treeningute ajal, muutes stressi juhtimise lihtsaks ja tuvastades kiiresti kõik probleemid. Tuleviku Aura saadab teile ka teateid teie jaoks oluliste sündmuste kohta, et te ei unustaks kunagi olulist kuupäeva ega hilineks kavandatud kohtumisele.

HiFuture/Tulevik-Aura-roos/8

Piiranguteta tugi 7 päeva nädalas

Sa ei pea muretsema nutikella sagedase laadimise pärast. Seade toetab magnetlaadimist, mis võtab aega umbes 2 tundi. See aeg annab Future Aura jaoks piisavalt energiat, et olla kogu nädala toeks igapäevaste ülesannete täitmisel. Lisaks ei pea te kella ära võtma nõude pesemisel või basseini minnes. Nutikell on veekindel IP68 reitinguga, nii et see võib teiega piiranguteta kaasas olla!

HiFuture/Future-Aura-roose/5

Pakett sisaldub

  • Nutikell (kaasa arvatud tavaline rihm),
  • Magnetiline laadimiskaabel,
  • Kasutusjuhend,
  • Rihma reguleerimise tööriist;
Tootja HiFuture
Mudel Aura
Värv Roos
Ekraan AMOLED
Suurus 1,08"
Resolutsioon 340 × 340
Puuteekraan Karastatud klaas + sõrmejäljekindel kate
Aku mahutavus 160 mAh
Laadimismeetod Magnetiline laadimine
Teoreetiline laadimisaeg Umbes 2 tundi
Materjalid AMOLED
Laius 20 mm
Minimaalne ja maksimaalne randme suurus 150-200 mm
Toetatud seadmed Android 7.0 ja uuemad, iOS 12.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles