Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SmartWatch HiFuture Future Aura (hõbedane)

  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533267
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture Future Aura nutikell (hõbedane)

Future Aura on elegantne nutikell. See pole mitte ainult funktsionaalne seade, vaid ka suurepärane täiendus teie kapile. Varustatud värvilise AMOLED-ekraaniga ja 1,08-tollise ekraaniga, pakub see hämmastavat visuaalset kogemust. Selle abil saate parandada oma vormi ja mõõta oma sooritust paljudel spordialadel. Seade jälgib ka teie tervist, pakkudes selget teavet oma kvaliteedi kohta 7 päeva jooksul ilma laadimiskatkestusteta. Kell on veekindel, seega võib see Sinuga igas olukorras kaasas olla.

HiFuture/Future-Aura-silver/1

Lase värvidel end haarata

Nutikell on varustatud 1,08-tollise ekraaniga, mis muudab seadetes ja funktsioonides navigeerimise lihtsaks ja lõbusaks. AMOLED-ekraan vastutab hämmastava visuaalse kogemuse eest. Näete oma randmel selget pilti, mis on täis suurepäraseid värve. Kohandage ekraani välimust ja seadke üks enam kui 100 värvivalikust, mis võimaldab Future Aural teie meeleolu peegeldada.

HiFuture/Future-Aura-silver/2

Kiire ühendused nutikellast

Nautige vabadust ja liikuvust, mida Future Aura pakub. Nutikell võimaldab salvestada olulisi kontakte ja teha telefonikõnesid ilma telefoni välja võtmata. Lihtsalt võtke või valige number ja nautige selget vestlust. Ei oska vastata? Kasutage ekraani ja saatke lühike tekstisõnum asjakohase teabega.

HiFuture/Future-Aura-silver/5

Teie isiklik assistent

Tuleviku Aura laseb sul töötada kooskõlas oma rütmiga. Kui olete terve päeva kõrge käigu sisse võtnud, tuletab seade teile meelde, et peaksite pausi tegema. Samuti jälgib see teie südame löögisagedust igapäevaste tegevuste ja treeningute ajal, et saaksite hõlpsalt stressi maandada ja isegi probleeme kiiresti tuvastada. Tuleviku Aura saadab teile ka teateid teie jaoks oluliste sündmuste kohta, et te ei unustaks enam kunagi olulist kuupäeva ega hilineks kohtumisele.

HiFuture/Future-Aura-silver/6

Piiramatu tugi 7 päeva nädalas

Sa ei pea muretsema oma nutikella liiga sageli laadimise pärast. Seade toetab magnetlaadimist, mis võtab aega umbes 2 tundi. See aeg annab piisavalt energiat, et Tuleviku Aura oleks sinu toeks igapäevastes toimetustes terve nädala jooksul. Veelgi enam, nõusid pestes või basseinis minnes ei pea kella käest võtma. Nutikell on IP68 veekindel, nii et see võib teiega piiramatult kaasas olla!

HiFuture/Future-Aura-silver/9

Kaasas

  • Nutikell (kaasa arvatud tavaline rihm),
  • Magnetiline laadimiskaabel,
  • Kasutusjuhend,
  • Rihma reguleerimise tööriist;
Tootja HiFuture
Mudel Aura
Värv Hõbedane
Ekraan AMOLED
Suurus 1,08"
Resolutsioon 340 × 340
Puuteekraan Karastatud klaas + sõrmejälje kaitsekate
Aku mahutavus 160 mAh
Laadimisviis Magnetiline laadimine
Teoreetiline laadimisaeg Umbes 2 tundi
Materjalid AMOLED
Laius 20 mm
Randme minimaalsed ja maksimaalsed mõõtmed 150-200 mm
Toetatud seadmed Andriod 7.0 ja uuemad, IOS 12.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles