Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smartmi Vortex Wave robottolmuimeja

  • 398.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 133 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1533321
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Smartmi Vortex Wave puhastusrobot

Smartmi Vortex Wave on tõhus seade, mis tagab kasutajatele mitte ainult aja kokkuhoiu, vaid ka erakordse täpsuse majapidamise puhtuse hoidmisel. Tänu täpsele LDS-lasernavigatsioonile ja täpsele ruumilisele kaardistamisele liigub robot ruumides tõhusalt ringi, kohandades oma puhastusstrateegiat erinevate puhastusrežiimide kaudu individuaalsetele vajadustele. Koostöös Xiaomi Mi Home rakendusega pakub Smartmi täiendavaid ülikasulikke funktsioone nagu puhastusprotsessi kohandamise võimalus. Selle töö on intuitiivne ja vähenõudlik. Koos intelligentse takistuste tuvastamise ja juhtmevaba tarkvarauuendustega on see puhastusrobot täiustatud, multifunktsionaalne lahendus kõigile, kes soovivad oma kodus probleemivaba ja kvaliteetset tellimuste hooldust.

LDS lasernavigatsioon ja täppiskaardistamine

Smartmi Vortex Wave muudab teie kodu puhastusprotsessi LDS lasernavigatsiooniga. Robot mitte ainult ei skaneeri teie korteri pinda, vaid loob ka täpse kaardi, mis võimaldab ülitõhusalt ja täpselt puhastada iga nurgatagust. Tänu sellele tehnoloogilisele lahendusele suudab Vortex Wave takistustest mööda minna, neid vältida ja pakkuda optimeeritud puhastusskeemi, mis on kohandatud teie kodu ainulaadsele paigutusele.

Neli puhastusrežiimi täiusliku puhtuse tagamiseks

Reguleerige hõlpsalt seda, kuidas Smartmi Vortex Wave teie põrandate eest hoolitseb, kasutades nelja saadaolevat puhastusrežiimi: Kerge puhastamine, Tavaline puhastus ja Power Cleaning. Iga režiim on kohandatud erineva mustuse taseme ja vajadustega, võimaldades robotil tõhusalt eemaldada nii kuiva kui ka märga mustust, alates kergest tolmust kuni tõrksate plekkide ja ladestusteni. Režiimivalik on mugav ja intuitiivne ning teie põrandad säravad alati puhtusest. Seadmel on mootor, mis teeb 1600 pööret minutis ja selle imemisvõimsus on 4000Pa, mis annab kindlustunde puhastusefektide suhtes.

Juhtimine ja isikupärastamine rakenduse kaudu

Rakenduse Xiaomi Mi Home abil muutub teie puhastus veelgi paremini teie vajadustele vastavaks. Rakendus võimaldab mitte ainult valida puhastusrežiime, vaid ka määrata tsoone, mida robot peaks vahele jätma või täiendavalt puhastama. Saate määrata konkreetsed piirkonnad ja jälgida seadme tööd olenemata asukohast, pakkudes teile täiendavat mugavust ja kontrolli oma kodu puhtuse üle.

Tõhusus, aja kokkuhoid ja isepuhastuvus

Smartmi Vortex Wave ei tegele mitte ainult erinevat tüüpi mustusega, kasutades selleks sobivalt valitud harju, vaid puhastab ka ise oma harja, minimeerides kasutaja sekkumise. Veelgi enam, korduvkasutatavat filtrit on lihtne puhastada, mis vähendab veelgi kasutuskulusid ja mõjutab seadme pikemat eluiga. Seadmel on puhta ja musta vee mahutid mahuga 600ml ja 360ml – seega on see võimeline puhastama 98m2 pinda.

Arukas takistuste tuvastamine ja traadita värskendused

Teie roboti ja mööbli ohutus on ülioluline, seetõttu on Smartmi Vortex Wave varustatud funktsiooniga, mis tuvastab trepid ja takistused, vältides juhuslikke kukkumisi ja kokkupõrkeid. Töökindluse ja pideva jõudluse optimeerimise tagavad ka juhtmevabad tarkvarauuendused, nii et teie koristusrobot töötab alati uusimate funktsioonide ja täiustustega, pakkudes pidevat tuge teie kodu puhtuse säilitamisel.

Paki sisu

Vaakum x 1

Dokkimisjaam x 1

Toiteadapter x 1

Põranda kaitseplaat x 1

Pintsli trimmimise tööriist x 1

Kõvade harjastega pintsel x 1

Täiendav HEPA filter x 1

Juhised

Täiendav vaakummooduli tarvik

Bränd Smartimi
Mudel ZNXDJQR01ZM
Aku mahutavus 5200 mAh
Roboti mõõtmed 338 x 344 x 128 mm
Jaama mõõtmed 407 x 370 x 205 mm
Kaal 6,5 kg (koos roboti, isepuhastuva laadimisjaama, veepaagi ja rullharjaga)
Vaakumvõimsus 75W
Pöörete arv minutis 1600
Imemisvõimsus 4000Pa
Puhta vee paagi maht 600 ml
Määrdunud veepaagi maht 360 ml
Ala puhastatud ühe täitmise kohta 98m2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles