Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smartmi Rainforest Humidifier intelligentne aurustav õhuniisutaja

  • 141.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47.33 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1457797
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Smartmi Rainforest õhuniisutaja aurustav õhuniisutaja

Loo oma kodus tervislik ja turvaline keskkond. Halb tuju, kuivad silmad ja nahk – need ja muud probleemid on minevik. Smartmi õhuniisutaja on varustatud 3-liitrise paagiga ja tootlikkusega 200 ml/h, mis on võimeline tõhusalt töötama kuni 35 m2 suurusel alal. Lisaks on seadmel läbipaistvad seinad, mis võimaldab jälgida vihma simuleerivaid veepiisku. Lisaks annab LED-ekraan teile kõige olulisemat teavet seadme töö kohta. Lisaks hõlbustavad õhuniisutaja tööd Smartmi Linki rakendus ja Apple HomeKit. Seade töötab ka Hey Google'i ja Amazon Alexaga – lihtsa häälkäsklusega saad selle toimimist kohandada.

Nutikas niisutamine

Smartmi Rainforest õhuniisutaja kasutab aurustusniisutamise tehnoloogiat. See tähendab, et see on varustatud ventilaatoriga, mis tõmbab kuiva õhu seadmesse ja sunnib selle läbi filtri. Seejärel keskkonda tagasi suunatud õhk niisutatakse ja puhastatakse peamistest saasteainetest. Lisaks ei tekita see udu, nii et võite olla kindel, et see ei kahjusta teie puitmööblit. Teisest küljest parandavad niisutaja tekitatud anioonid meeleolu ja keskendumisvõimet.

Mugav

Smartmi Rainforest õhuniisutaja on hoolikalt läbimõeldud disainiga. Seadmel on LED-ekraan, mis annab teada valitud töörežiimist, Wi-Fi olekust, niiskustasemest ja paagis oleva vee hulgast. Pealegi on seadme põhikomponente lihtne lahti võtta ja puhastada ning paagi täitmine ei tekita probleeme ja võtab aega vaid minuti.

Saasteainete filtreerimine

Seade on varustatud polümeerfiltriga, mis filtreerib tõhusalt välja saasteained ning takistab bakterite, hallituse ja ebameeldiva lõhna teket. Lisaks saate seda puhastada voolava vee all.

Kuni 15 tundi niisutust

Niisutajal on 3-liitrine veepaak, mis võimaldab vähendada lisamise sagedust. Selle tulemusena töötab see ühe täitmisega kuni 15 tundi. Veelgi enam, vee lisamiseks ei pea te seda eemaldama. Täiendate oma taset ülal oleva kupliekraani kaudu. Teisest küljest annab LED-ekraan teile teavet veekoguse kohta ja lõpetab automaatselt töötamise, kui paak on tühi.

Vaikne töö

Smartmi Rainforest õhuniisutaja on väga vaikne, müratase on ≤50 dB(A), nii et te ei pea muretsema häiriva müra pärast. Lisaks aitab lõõgastav heli rahuneda, muutes selle ideaalseks magamistuppa.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Niisutajal on 3 töörežiimi, seega rahuldab see kasutaja erinevaid ootusi. Režiimis “Auto” reguleerib seade õhuniisutuse intensiivsust automaatselt vastavalt keskkonnatingimustele ning režiimis “Max” niisutab õhku kiiresti ja tõhusalt. Teisest küljest võimaldab unerežiim enne magamaminekut lõõgastuda.

Isepuhastuv režiim

Veelgi suurema mugavuse huvides on seadmel isepuhastusrežiim, mille lubate Smartmi Link rakendusest. See puhastab seadme paagi seintelt setetest ja prahist. Enam ei saa oma käsi määrida, vaid mõni klõps rakenduses.

Pult

Seade töötab Smartmi Linki ja Apple HomeKiti rakendustega, nii et saate seda kaugjuhtida. Lisaks ühildub õhuniisutaja Amazon Alexa ja Google Assistantiga, nii et seadme sisselülitamiseks või režiimi valimiseks piisab lihtsast häälkäsklusest.

Kaasas

  • Nutikas aurustav niisutaja
  • Adapter
  • Kasutusjuhend
Tootja Smartmi
Mudel Vihmametsa niisutaja
Niisutamise meetod aurustuv
Niisutamise jõudlus 200 ml/h
Soovitatav tegevusala kuni 35 m2
Veepaagi maht 3 l
Värv Valge
Müra ≤50 dB(A)
Hinnatud jõud 7 W
Nimipinge 12 V
Toiteallika nimivõimsustarve 100–240 V~, 50/60 Hz, 0,3 A
Juhtmeta ühendus Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2,4 GHz
Ühilduvus Amazon Alexa, Google'i assistent, Apple HomeKit
Rakendus Smartmi Link
Töötemperatuur 10–40 °C
Suhteline niiskus Mitte üle 80% (temperatuuril 25 °C)
Töörežiimid Maksimaalne/Automaatne/Unerežiim
Kaal Umbes 3,3 kg
Mõõtmed ⌀220 x 422 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles