Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smartmi küttekeha

Smartmi küttekeha
Laos
  • 69.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.33 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1455551
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Smartmi küttekeha

Nutikas konvektor soojendab kiiresti ja tõhusalt iga ruumi. Seadme uuenduslikud lahendused ja disain võimaldavad selle võimalusi maksimaalselt ära kasutada, et alati soovitud temperatuuri nautida.

Soojus igas kohas

Lai, 90-kraadine õhu väljatõmbesüsteem tagab kiire ja täpse kütmise igasse ruumi. Sooja õhu viskamine 1,5 m kõrgusele tagab stabiilse voolu, nii et soojus jõuab igasse nurka.

Kiire tegevus

PTC keraamiline küttesüsteem tohutu võimsusega 2000 W hakkab temperatuuri tõstma 3 sekundi jooksul pärast kasutuselevõttu ja saavutab stabiilse töötaseme 10 sekundiga. Koos tõhusa õhuvarustuse režiimiga soojendab kütteseade ruumi soovitud temperatuurini väga lühikese ajaga.

Mootori vaikne töö

Vaatamata õhu vabastamise põhimõttele töötab seade väga vaikselt. Mootor on loodud tootma minimaalset müra tänu spetsiaalse kujuga ventilaatori labadele. Vaatamata vaiksele tööle (36 dB), on kütteseade endiselt äärmiselt tõhus.

Roheline disain

Seadme valmistamisel on kasutatud keskkonnasõbralikke materjale, mis vastavad EL RoHS direktiivile, mis ei luba kasutada tervisele ja keskkonnale kahjulikke aineid. Samas on kasutatav ABS polükarbonaatmaterjal ülimalt vastupidav ja vastupidav kõrgetele temperatuuridele.

Juhtmevaba töö

Küttekeha saab juhtida kaugjuhtimispuldi abil isegi voodist. Minimalistlik väike kontroller on disainitud nii, et seda oleks lihtne kasutada. Pole vaja seda otse küttekehale suunata, 2,4 GHz kaugjuhtimispult saab hakkama igas asendis.

Lihtsustatud töörežiimid

Lihtne ja intuitiivne viis valida kahe peamise režiimi vahel: soe ja mõõdukas õhk. Lisaks on seadmel neli eelseadistatud töörežiimi, mis on erineva tööaja ja õhutemperatuuri seadistustega, mis on loodud vastama iga kasutaja vajadustele.

Turvasüsteemid

Maksimaalse mugavuse tagamiseks on kütteseade varustatud spetsiaalse kaitsega. Kui seade kuumeneb üle või kukub ümber, lülitab turvasüsteem automaatselt voolu välja ja kütteseade lülitub välja. Lisaks saate konvektori Xiaomi Home rakendusega ühendades lubada lastekaitse.

Kompaktne suurus

Seadme väike ja kompaktne suurus võimaldab seda kasutada igas ruumis. Ainult 0,05 m² ruumiga on mugav kasutada ja hoiustada.

Tootja Smartmi
Mudel Intelligentne konvektsioonkütteseade
Tootja kood ZNNFJ07ZM
Hinnatud jõud 2000 W
Nimipinge 230V
Nimisagedus 50 Hz
Värv Valge
Wi-Fi sagedus 2,4 GHz
Suurus 230 x 220 x 608 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles