Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smartmi Evaporative Humidifier 3 on nutikas õhuniisutaja

Smartmi Evaporative Humidifier 3 on nutikas õhuniisutaja
Laos
  • 120.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.33 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1467596
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Aurustuv niisutaja Smartmi 3

Loo oma kodus tervislik õhkkond. Smartmi Evaporative Humidifier 3 on nutikas õhuniisutaja, mis kasutab aurustustehnoloogiat. See ei tekita kahjulikku udu, seega on seda ohutu kasutada. Lisaks on sellel 5L veepaak, mis vähendab täitmise sagedust. Lisaks saate seda juhtida häälkäskluste või rakenduse abil ning LED-ekraan annab teile teavet seadme tööoleku kohta.

12Smartmi/Aurustusniisutaja-3/6

Puhas, niisutatud õhk

Seade imeb kuiva õhku ja juhib selle seejärel läbi vette sukeldatud ventilaatori. Seejärel tagastab see saasteainetevaba ja täielikult hüdreeritud keskkonda. Aurustusniisutaja Smartmi 3 ei tekita kahjulikku udu ega jäta mööblile ja kodumasinatele niiskeid kohti. Seetõttu sobib see hästi ülemiste hingamisteede haiguste all kannatavatele kasutajatele, väikelastele ja eakatele. Lisaks ei tekita see ultraheli helisid, mis võivad lemmikloomadele ebamugavust tekitada. Maksimaalse mugavuse tagamiseks saate Mi Home rakenduses oleva õhuniisutaja siduda ka teiste nutiseadmetega, nagu ventilaator, õhupuhasti või konvektsioonkütteseade.

12Smartmi/Aurustusniisutaja-3/8

Õige hüdratsiooni tase

Ärge muretsege liiga sageli vee lisamise pärast. Nutikal aurustaval niisutajal on 5-liitrine paak, mis kestab umbes 14 tundi. Lisaks on selle võimsus 350 ml/h, nii et saate nautida pidevalt niisutatud õhku. Veelgi enam, täppisandur jälgib täpselt niisutustaset reaalajas ja reguleerib seadet vastavalt sellele automaatselt.

12Smartmi/Aurustusniisutaja-3/4

Lihtne ja mugav juhtimine

Juhtige oma seadet Mi Home'ist. Rakendus võimaldab seadet kaugjuhtida, nii et sa ei pea isegi diivanilt lahkuma. Saate seadet hõlpsalt sisse/välja lülitada, reguleerida niisutustaset, seada taimerit, lubada lapseluku jne. Lisaks ühildub toode häälassistentidega Google Assistant, Amazon Alexa ja Yandex Alice. Seega on seadme konfigureerimiseks vaja vaid lihtsat käsku.

12Smartmi/Aurustusniisutaja-3/1

Keerulisus igas detailis

Smartmi 3 aurustav õhuniisutaja on disainitud detailidele tähelepanu pöörates. Seade on varustatud intelligentse LED-ekraaniga, mis võimaldab jälgida õhuniisutaja tööd reaalajas. Selle taseme järgi saate lugeda praegust niisutatud õhu protsenti, paagis oleva vee kogust või töörežiimi. Saate lihtsalt vett paaki lisada ilma kaant eemaldamata. Seadme puhtana hoidmine ei ole samuti probleem ning läbipaistev indikaator näitab, kui palju vett paagis on. Nii täiendate seda alati õigel ajal. Lisaks peatab spetsiaalne ohutusfunktsioon õhuniisutaja automaatselt, kui eemaldate paagi või kui selles saab vesi tühjaks.

12Smartmi/Aurustusniisutaja-3/9

Mugav

Smartmi aurustusniisutaja on ökonoomne ja lihtne niisutuslahendus. Seade niisutab tõhusalt ruumis olevat õhku ilma kulumaterjale välja vahetamata. Kõik, mida pead tegema, on täita see veega ja puhastada veepaaki regulaarselt. Lisaks pakub aurustav õhuniisutaja 3 isepuhastusrežiimi, mis kestab nii kaua kui võimalik. Lisaks aitab kuivatusrežiim vältida bakterite kasvu.

12Smartmi/Aurustusniisutaja-3/3

Komplektis

  • aurustav niisutaja
  • Toiteadapter
  • Kasutusjuhend
Tootja Smartmi
Nimi Aurustav niisutaja 3
Värv Valge
Niisutav võime 350 ml/h
Veepaagi maht 5 l
Maksimaalne niisutusaeg 14,2 tundi
Töörežiimid Max/Auto/Unerežiim
Rakendus Minu maja
Hääleabiline Google'i assistent, Amazon Alexa, Yandex Alice
Helitugevuse tase ≤50dB
Mõõtmed 260 x 260 x 405 mm
Kaal umbes 5,3 kg
Nimipinge 100-240V
Hinnatud jõud 10 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles