Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smartmi Evaporative Humidifier 2 intelligentne aurustav õhuniisutaja

  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1455552
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Aurustuv niisutaja Smartmi 2

Smartmi õhuniisutaja kasutab kõrgeima niisutustaseme saavutamiseks aurustavat niisutussüsteemi. Aurutamine hõlmab kuiva õhu imemist, selle suunamist läbi seadme sees olevate niisutavate ja puhastavate filtrite ning seejärel täielikult niisutatuna ja saasteaineteta tagasi keskkonda. Täiustatud disain tagab intuitiivsema kasutamise. Uuendusliku mootori ja suure võimsuse kombinatsioon võimaldab pikaajalist töötamist, mis tagab soovitud niiskustaseme.

Kaasaegne mootor

Uuenduslik ja töökindel 36 pöörleva labaga mootor toodab auru, mis simuleerib auru eraldumist looduslikust keskkonnast. Niiskuse vabanemine kiirusega 260 ml tunnis tagab iga ruumi optimaalse niisutamise isegi lühikese aja jooksul.

Kõigi elementide puhtus

Pidevalt veega kokku puutuvad osad on valmistatud spetsiaalsetest materjalidest, mis on vastupidavad bakterite ja mustuse ladestumisele. See tagab, et vesi püsib puhtana ja kuni 99% ulatuses vaba mikroorganismidest. Lisaks on juurutatud süsteem, mis kuivatab kõik märjad komponendid niisutaja sees 8 tunni jooksul, kui see on kogu vee ära kasutanud. Tänu sellele ei erita seade kunagi ebameeldivat niisket lõhna.

Lihtne kasutada

Seade on varustatud LED-ekraaniga, mis kuvab kõige olulisemat teavet, nagu niiskustaseme protsent, töörežiim või paagis oleva vee hetkeseisund. Lisaks on ekraanil kõik nupud seadme juhtimiseks. Niisutit saab juhtida ka Mi Home rakendusest, isegi kui see asub seadmest kaugel.

Pikk tööpäev

Ruumikas paak, mis mahutab 4 liitrit vett, võimaldab seadmel 15 tundi katkematult töötada, millega saab hõlpsasti niisutada ka suuri ruume. Kui vett pole, saab seda hõlpsasti täiendada isegi õhuniisutaja töötamise ajal tänu võimalusele lisada vett läbi ülaosa, kus on auru väljalaskeava.

Optimaalsed tingimused

Seade ei udu ega kogune suuremaid veemolekule, mistõttu seade ja seda ümbritsev pind jäävad kuivaks. Samuti on see ideaalne tööriist allergikutele, väikelastele või eakatele, õhuniisutaja ei eralda kahjulikke baktereid, kuid võimaldab säilitada optimaalse õhuniiskuse, mis on vajalik nõrgenenud kopsufunktsiooniga inimestele.

Energiasäästlik ja vaikne

Vaikne töö 34,7 dB juures võimaldab kasutada niisutajat nii päeval kui öösel. Lisaks on seade äärmiselt energiasäästlik, tarbides pideval tööl vaid 8 W võimsust, tagades stabiilse ja keskkonnasõbraliku töö.

Tootja Smartmi
Mudel Aurustuv niisutaja 2
Tootja kood CJXJSQ04ZM
Niisutus aurustuv
Niisutamise efektiivsus 260 ml/h
Veepaagi maht 4 l
Värv Valge
Helitugevus 34-50 dB
Energiatarve 8 W
Kaal 5,1 kg
Suurus 240 x 240 x 363 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles