Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smartmi Air Purifier nutikas õhuniisutaja

Smartmi Air Purifier nutikas õhuniisutaja
Pole laos
  • 141.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47.33 €
Kaubamärgid Smartmi
Kauba ID: 1533320
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Smartmi Evaporative Air Purifier Intelligentne puhastusvahend

Smartmi Air Purifier on intelligentne õhupuhastaja, mis puhastab kuni 48m² ruumide õhu õietolmust, tolmust, bakteritest, viirustest, formaldehüüdidest, ebameeldivatest lõhnadest ja muust 25 minutiga. Ja vastupidi, 10 m² ruumi puhastamine võtab aega vaid 5 minutit. Tahkete osakeste lasersensor. Tuvastab kuni 0,3 µm suurused osakesed, reageerides kohe saasteainetele. Kasutajad saavad ekraanil õhukvaliteeti reaalajas jälgida – lugemise hõlbustamiseks on see ka värvikoodiga: roheline rõngas tähendab, et õhk on puhas, oranž – mõõdukalt saastunud ja punane – väga saastunud. Hääleabilised ja rakendused, nagu Mi Home APP, Hei Google, Alexa, Gesture Control, aitavad kasutajat veelgi, et nad ei peaks diivanilt või voodist püsti tõusma, et seadet puutepaneeli või žestide abil reguleerida. Seadmel on ka öörežiim, milles see töötab ülivaikselt ja ekraan on välja lülitatud, et mitte und segada.

Puhastamise kiirus ja tõhusus

Smartmi Air Purifier on tõhus õhupuhastusseade, mis täidab oma ülesande üllatavalt lühikese ajaga. See suudab puhastada 48 m² suuruse ruumi vaid 25 minutiga, eemaldades lisaks tavalistele saasteainetele ka õietolmu, bakterid ja viirused. Väiksemate, umbes 10 m² suuruste ruumide puhul lüheneb see muljetavaldav aeg isegi 5 minutini, mis on eriti kasulik siis, kui kiirus on võtmetähtsusega, nt ruumi kiireks ettevalmistamisel allergiku või astmahaige jaoks.

Täiustatud andurid ja selge ekraan

Smartmi õhupuhastaja on varustatud tahkete osakeste lasersensoriga, mis suudab tuvastada kuni 0,3 µm suuruseid osakesi, võimaldades seadmel koheselt reageerida tekkivatele saasteainetele. Ekraan oma intuitiivse värvikoodiga (roheline – puhas, oranž – mõõdukas saastatus, punane – kõrge saastatus) annab kasutajale hetketeavet õhukvaliteedi kohta, mis ei ole mitte ainult seadme efektiivsuse indikaator, vaid ka praktiline vahend jälgimiseks. sisetingimused.

Mugavuskontroll: häälassistendid ja rakendus

Unustamata kasutaja mugavust, võimaldab Smartmi õhupuhastaja juhtimist mitte ainult intuitiivselt puutepaneelilt, vaid ka häälassistentidega, nagu Google Assistant ja Alexa, ning Mi Home APP-i kaudu. Lisaks on Gesture Control funktsioon, mis muudab seadme haldamise veelgi sujuvamaks ja kohandatud vastavalt kasutaja individuaalsetele vajadustele, eriti õhtuse lõõgastuse või öise puhkuse ajal.

Öörežiim rahulikuks puhkuseks

Une ja lõõgastuse eest hoolitsemisel on Smartmi õhupuhastil spetsiaalne öörežiim, mis tagab selle ülivaikse töö. Veelgi enam, ekraan on välja lülitatud, et valgus ei segaks ega segaks öise puhkuse ajal rahu. See on eriti oluline optimaalse õhukvaliteedi säilitamiseks öösel.

Erinevat tüüpi saasteainete vähendamine

See puhasti ei tegele mitte ainult igapäevaste saasteainete, nagu tolm või õietolm, eemaldamisega, vaid vähendab tõhusalt ka formaldehüüdide, ebameeldivate lõhnade ja TVOC (lenduvad orgaanilised ühendid) esinemist. Tänu TVOC andurile jälgib seade reaalajas kahjulike lenduvate ainete ning suitsu, bakterite ja viiruste olemasolu, tagades seeläbi mitte ainult puhta, vaid ka turvalise õhu teie kodus.

Paki sisu

Puhastaja

Toiteadapter

Käsiraamat

Bränd Smartmi
Soovitatav ruumi suurus 26–48 tolli
Puhastamise efektiivsus CADR õietolm - 240cfm (400m³/h), eemaldab 99,98% kuni 0,3 µm suurustest osakestest, eemaldab 99,98% kuni 80 nm suurustest osakestest
Rakendus ja häälassistendid Mi Home APP, Hei Google, Alexa, žestijuhtimine
Suurus φ260 x 535 mm
Kaal u. 5,2 kg
Müratase 19-64 dB
Hinnatud jõud 40W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles