Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smart Wifi LED RGB Broadlink LB4E27 pirn

Smart Wifi LED RGB Broadlink LB4E27 pirn
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid BroadLink
Kauba ID: 1458347
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Broadlink LB4E27 Smart LED RGB pirn koos Wi-Fi-ga

Pakkuge valgust, mis võimaldab teil kohandada meeleolu vastavalt konkreetsetele tingimustele ja vajadustele. Broadlink LB4E27 lambipirn pakub RGB valgustust. Saate vabalt reguleerida värvi, heledust või värvitemperatuuri ning saada kasu mugavast juhtimisest APP või häälassistendi kaudu.

Palju võimalusi

Kas plaanite filmiõhtut või tantsupidu? Broadlink valgustusega loote täiuslikud tingimused igaks sündmuseks! Lamp pakub värvivalikut RGB paletist, heleduse ja värvitemperatuuri valikut. Samuti saate kombineerida efekte stseenideks ja salvestada, et käivitada oma lemmikseaded ühe klõpsuga.

Kasutusmugavus

Tundke kaugtöö mugavust rakendusega Broadlink. Sellest saate reguleerida kõiki lambipirni parameetreid ja planeerida ajakavasid. Nii tagate oma igapäevaelu automatiseerimise. Lisaks saate kasutada hääljuhtimist Amazon Alexa, Google Assistanti, FastConi või IFTTT kaudu.

Rohkem võimalusi

Avasta Broadlinki seadmete praktilised võimalused! Saate kohandada lambipirni vastavalt oma igapäevastele tegevustele. Päikesetõusu ja -loojangu režiim võimaldab teil valguse õigel ajal sisse lülitada, toetades teie harjumusi. Veelgi enam, saate kasutada ka koduvalverežiimi, mis lülitab teie äraoleku ajal tuled sisse, jättes mulje, nagu oleksite kodus.

Tootja Lailink
Mudel LB4E27
Vorm A60
Hinnatud jõud 9 W
Nimipinge 220–240 VAC, 50/60 Hz
Heledus 800 lm
Mõõtmed φ60 x 117 mm
Suhtlemine WiFi 802.11b/g/n (2,4 GHz)
Süsteemi ühilduvus iOS 11/Android™ 5.1 ja uuemad
Sertifikaadid CE, ROHS, RCM
Värviline temperatuur Soe/külm (2700–6500 K)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles