Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smart Switch Wi-Fi Sonoff S-MATE2

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1729646
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne Wi-Fi lüliti Sonoff Smart Switch S-MATE2

Avastage Sonoff Smart Switch S-MATE2 Wi-Fi lülitiga uus kvaliteeditase. See uuenduslik toode ühendab jõudluse, kasutuslihtsuse ja elegantse disaini, muutes selle iga nutika kodu asendamatuks elemendiks. Vastupidava aku, toetavate mehaaniliste lülititega, kvaliteetsest ABS-materjalist ja klassikalise valge värviga varustatud S-MATE2 on ideaalne lahendus neile, kes hindavad usaldusväärsust ja stiili.

Pikk aku eluiga

Sonoff S-MATE2 üks peamisi eeliseid on muljetavaldav aku tööiga, mis ületab 5 aastat. See tagab kasutajatele meelerahu ja vähendab aku vahetamise sagedust, mis pole mitte ainult mugav, vaid ka keskkonnasõbralik. Akumudel CR2477 tagab seadme katkematu töö, mis on eriti oluline koduautomaatika süsteemides.

Lihtne aku vahetamine

S-MATE2 aku vahetamise protsess on loodud maksimaalse lihtsuse ja kasutajamugavuse tagamiseks. Tänu sellele saavad ka tänapäevaste tehnoloogiatega mitte kursis olevad inimesed hõlpsasti vahetada akut, mis on seadme igapäevaseks tööks oluline.

Ühilduvus mehaaniliste lülititega

S-MATE2 töötab suurepäraselt traditsiooniliste mehaaniliste lülititega, mis on oluline omadus neile, kes ei soovi oma olemasolevatest lahendustest loobuda. See funktsioon võimaldab hõlpsasti integreerida kodus olemasoleva elektrisüsteemiga, ilma et oleks vaja kulukaid või aeganõudvaid muudatusi.

Minimalistlik disain ja kvaliteetne ehitus

Sonoff S-MATE2 lüliti paistab silma minimalistliku disaini ja kvaliteetse ehitusega. Kompaktsed mõõtmed (40,3 x 37,4 x 18,3 mm) ja elegantne valge värv panevad seadme sulanduma sujuvalt iga interjööriga. Valmistatud vastupidavast ABS materjalist, tagab pikaajalise vastupidavuse.

Mitme kanaliga funktsionaalsus

S-MATE2 mudel pakub tuge kuni kolmele kanalile, võimaldades paindlikult hallata erinevaid seadmeid kodus. See funktsioon laiendab oluliselt süsteemi konfigureerimisvõimalusi ja võimaldab kohandamist vastavalt kasutaja individuaalsetele vajadustele.

Paki sisu:

Lüliti x 1

Kasutusjuhend x 1

Paigalduskomplekt x 1

Tehnilised andmed:

Bränd Sonoff
Mudel S-MATE2
Värv Valge
Sisend 3V Aku mudel
CR2477 Kanalid
1/2/3 Materjal
ABS Mõõtmed
40,3 x 37,4 x 18,3 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles