Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smart Switch Wi-Fi Sonoff BASICR4 (10A ESP32)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1806503
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff Smart Switch BASICR4 Wi-Fi nutilüliti

Sonoff Smart Switch BASICR4 Wi-Fi Smart Switch on kaasaegne seade, mis aitab teil oma nutikat kodu hallata. Täiustatud ESP32 kiibiga varustatud BASICR4 ühendab täiustatud funktsionaalsuse ja parema jõudluse, säilitades samal ajal mõistliku hinna. See on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad end oma kodus mugavamalt tunda, olgu selleks siis valgustuse juhtimine, veekeetja, õhuniisutaja, garaažiuksed või küttekehad.

Täiustatud ESP32 kiibitehnoloogia

BASICR4 ESP32 kiip on selle nutika lüliti süda. Tänu kaasaegsele tehnoloogiale pakub seade täiustatud põhifunktsioone ja suuremat efektiivsust, muutes selle ka ökonoomseks. Selle täiustatud arhitektuur tagab sujuva ja usaldusväärse töö, mis on iga nutikodu seadme jaoks ülioluline.

Maagiline lülitirežiim – piiramatu juhtimine

BASICR4 Magic Switchi režiim võimaldab teil valguslülitit rakenduse kaudu juhtida isegi pärast traditsioonilise seinalüliti väljalülitamist. See funktsioon pakub paindlikkust ja mugavust, võimaldades teil juhtida valgustust kõikjal, sõltumata füüsilisest lüliti seadistustest.

Kaugjuhtimispult funktsiooniga "eWeLink-Remote"

BASICR4-l on "eWeLink-Remote" lüüsifunktsioon, mis võimaldab kaugjuhtimist ja rakenduse kaudu nutikate stseenide loomist. See funktsioon pakub kahesuunalist juhtimist ja kohalikku haldust, andes kasutajatele täieliku kontrolli oma koduseadmete üle.

Täiustatud rühmakontroll

Lüliti BASICR4 võimaldab teil luua rühmi mitme seadme samaaegseks juhtimiseks. See funktsioon on äärmiselt kasulik suuremate kodusüsteemide haldamisel, võimaldades hõlpsalt ja tõhusalt juhtida erinevaid seadmeid rühmades.

Ohutus ja töökindlus

Ohutus on iga nutiseadme puhul esmatähtis. BASICR4 on varustatud sisseehitatud temperatuurianduriga, mis tuvastab toote maksimaalse temperatuuri reaalajas, vältides deformatsiooni, sulamist, tulekahjusid või kokkupuudet kõrge temperatuuriga. Lülitil on CE, FCC ja ETL sertifikaadid, mis näitavad selle kõrgeid ohutus- ja töökindlusstandardeid.

Paki sisu:

Lüliti x 1

Kasutusjuhend x 1

Tehnilised andmed:

Bränd Sonoff
Mudel BASIC4
Värv Valge
Ühilduvus Amazon Alexa, Google Home
Sisend 100-240V AC 50/60Hz
Väljund 100-240V AC 50/60Hz
Maksimaalne võimsus 2400W @ 240V
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Materjal PC V0
Mõõtmed 88 x 39 x 24 mm
Kaal 45,8 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles