Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smart Sonoff micro USB WIFI adapter

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1455579
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff nutikas adapter

Sonoff Micro funktsionaalse adapteriga on teil täielik kontroll oma nutiseadmete üle. Saate seda kasutada nende kaugjuhtimiseks, näiteks rakenduse või hääljuhtimise kaudu. Adapteri abil saate määrata ka ajakava, muutes nutika kodu juhtimise veelgi lihtsamaks.

Valgustuse kaugjuhtimispult

Sonoff Micro pakub palju võimalusi: näiteks saate tuled kaugjuhtimisega sisse või välja lülitada. Kui lähete tööle või olete just lahkunud, simuleerib seade teie kodus viibimist intelligentse valgustuse juhtimise abil, hoides sellega ära võimalikud sissemurdjad.

Hääljuhtimine

Kas te ei soovi voodist või diivanist tõusta, et tuled kustutada? Pole probleemi! Ütle lihtsalt õiged sõnad ja tuled kustuvad! Sonoff Micro adapter pakub tunde mugavust! See ühildub Google'i ja Amazon Alexa häälassistentidega, nii et saate seda juhtida ka hääljuhtimise abil.

Keerulised graafikud

Kohandage oma seadet nii, nagu soovite! Näiteks saate seadistada tuled teie määratud ajal sisse või välja lülituma. Te ei pea seda enam käsitsi tegema, Sonoff Micro hoolitseb selle eest!

Ohutu laadimine

Adapteriga saad vältida sellega ühendatud seadmete ülelaadimist: tarkvaraga saad seadistada nii, et kui laetus on jõudnud 100%-ni, seda enam laadida ei saa. See kaitseb teie seadmeid ja pikendab nende kasutusiga.

Mugav ja ohutu kasutamine

Seade on ohutu ja mugav kasutada. PC V0 ümbris kaitseb kahjustuste eest ning on vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja tulele. Sonoff Micro tööd toetavad 5 V väljund ja sisend ning mugav nupp ning LED-taustvalgus annab märku Wi-Fi ühendusest ja toimimisest.

Hoolikas disain

Sonoff Micro on läbimõeldud ja praktilise disainiga. Ideaalne erinevat tüüpi USB-kaablite ja adapterite jaoks. See on väikese suurusega ja kaalub vaid 17 grammi, mistõttu on seda lihtne kõikjale kaasa võtta. Sonoff Micro ühildub ka mitme seadmega!

Mudel

Mikro

Tüüp

USB-adapter

Sissepääs

Max.5VDC/2.5A

Välju

Max.5VDC/2.5A7

Märkus. Toetab ainult BC 1.2 laadimisprotokolli.

WiFi

IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Materjal

PC versioon 0

Suurus

45//30,5/26 mm

Kaal

17 g

tunnistus

CE, FCC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles