Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smart Sonoff L3 Pro 5m LED-riba

Smart Sonoff L3 Pro 5m LED-riba
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1457679
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LED riba S onoff L3 Pro Smart, 5m

Lisage oma toa värvi Sonoff LED-ribaga! L3 Pro on varustatud 150 LED-iga ja pakub kuni 44 intelligentset stseeni. Seetõttu kasutate seda mitu korda. Samuti saate reguleerida värvitemperatuuri ja heledust ning see toetab ka muusikaga sünkroonimist. See töötab ka hääleassistentidega .

RGBIC taustvalgus

L3 Pro riba kasutab RGBIC-taustvalgustust, mis tähendab, et kõik LED-id toetavad IC-juhtimist. See võimaldab neil samaaegselt eri värvides särada. Seevastu standardne RGB-valgustus võimaldab kogu riba pikkuses kuvada ainult ühte värvi. Looge Sonoffiga ainulaadne atmosfäär !

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Pereõhtusöök, aiapidu, romantiline õhtu - Sonoff nutikas LED-riba töötab nendes ja sarnastes olukordades. Toode pakub kuni 44 intelligentset stseeni, seega vastab see kasutajate erinevatele ootustele. Saate neid rakenduses konfigureerida ja nende kiirust seadistada. Veelgi suuremaks kasutusvabaduseks kasutage taimeri funktsiooni – lint peatub teie valitud ajal .

Ideaalne peoks

Kas korraldate pidu? Kasuks tuleb Sonoffi nutikas LED-riba! L3 Pro-l on sisseehitatud kõrge tundlikkusega mikrofon. See võimaldab teil oma seadet muusikaga sünkroonida. Kõik, mida pead tegema, on muusikarežiim sisse lülitada .

Lihtne ja mugav juhtimine

L3 Pro kasutamine pole probleem. Seade töötab koos hääleassistentidega nagu Amazon Alexa, Google Assistant ja SmartThings. Vastava käsuga saate muuta stseeni, reguleerida heledust või värvitemperatuuri. Samuti saate riba juhtida eWeLink APP kaudu või lüliti abil .

Lihtne ja kiire paigaldus

L3 Pro installimine võtab vaid minuti. Peate lihtsalt eemaldama kleeplindilt kaitseteibi ja kleepima soovitud kohta. Samuti saate pikkust vastavalt soovile reguleerida - lihtsalt lõigake see kääridega. Lisaks paistab see silma oma tugeva disaini poolest. Teip on kaetud pritsmetele ja niiskusele vastupidava kaitsekihiga .

Mugav

L3 Pro eelised ei ole veel lõppenud! Nutikas LED-riba saab toite seinalaadijast, toiteallikast või sülearvutist. Komplekt sisaldab ka USB-C-kaablit rihma ühendamiseks teie seadmega. Nautige Sonoffi kasutusmugavust .

Paki sisu:

  • Nutikas LED-riba
  • Lüliti
  • USB C kaabel
  • juhiseid
Tootja Sonoff
Mudel L3 Pro
Värv Valge
Pinge 5V DC
Värviline temperatuur 2500-6500K
Heledus 160 lm
Valguse jaotusnurk 120°
Elu umbes 30 000 tundi
Pritsmekindel IP54
Sisendpinge (lüliti) 5V DC
Väljundpinge (lüliti) 5V DC 2A
Maksimaalne võimsus (lüliti) 10 W
LED-ide arv 150 tk.
Lindi pikkus 5 m
Materjal

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles