Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Smart Sonoff L2 Lite 5m LED-riba

Smart Sonoff L2 Lite 5m LED-riba
Pole laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1456900
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LED riba Sonoff L2-Lite Smart, 5 m

Loo ainulaadne atmosfäär! 5 m pikkune Sonoff L2 Lite LED-riba on väga lihtne paigaldada ja kaunistab suurepäraselt iga ruumi. Rakenduse eWeLink abil saate valida 16 miljoni erksa värvi hulgast, kasutada saadaolevaid kombinatsioone ja isegi luua oma. Saate oma seadme jaoks hõlpsasti ajakava määrata. Voogu saad juhtida ka häälega – toode ühildub nutiassistentidega Google Assistant ja Amazon Alexa.

01Sonoff/L2-Lite-5M-EU/4

Lihtne paigaldada ja kasutada

Lindi paigaldamine ei tekita probleeme. L2 Lite on äärmiselt paindlik ja isekleepuv – kleepige see lihtsalt sinna, kuhu soovite. Selle pikkus on 5 m, kuid vajadusel saab seda lõigata. Saate linti mugavalt kaugjuhtida kasutades eWeLink APP-i ja kaasasolevat pulti. Te ei pea kartma Interneti-ühenduse katkemise pärast – seade toetab Bluetooth 5.0, nii et saate seda hõlpsalt kaugjuhtida peaaegu igas olukorras.

01Sonoff/L2-Lite-5M-EU/5

Reguleerige valgustust vastavalt oma vajadustele

Rakendus võimaldab mugavalt valgustust juhtida. Sellega saate määrata valguse soovitud heleduse ja värvitemperatuuri ning valida ka ühe 16 miljonist RGB värvist. Nii saate hõlpsasti luua fantastilise atmosfääri igaks sündmuseks. Filmiõhtu või jõuluõhtusöök perega? Seda on võimalik ka muusikaga sünkroonida. See sobib suurepäraselt peoks - tantsi ja naudi kerget tantsu!!

01Sonoff/L2-Lite-5M-EU/2

Valige saadaolevate kombinatsioonide hulgast

Nüüd saate oma valgustust vastavalt sündmusele veelgi kohandada. Rakendust kasutades saad valida ühe 21 nutikast kombinatsioonist, mis aitab esile tuua iga olukorra iseloomu. Näiteks küünlarežiim sobib ideaalselt romantiliseks õhtusöögiks. Kas te ei leidnud olemasolevate valikute hulgast ideaalset lahendust? Tee ise! Rakenduse abil saate luua kuni 8 kogumikku.

01Sonoff/L2-Lite-5M-EU/3

Hääljuhtimise võimalus

Kas teil on käed tööd täis, kuid soovite tule sisse lülitada? Või äkki soovite tuled välja lülitada ega taha oma mugavast voodist välja tõusta? Pole probleemi – te ei pea isegi telefoni järele sirutama! L2 Lite LED-riba ühildub Google Assistanti ja Amazon Alexaga. Nii saate seda mugavalt õigete käskudega juhtida. Vaid mõne sõnaga saate valgust sisse lülitada, veidi heledamaks muuta, valida oma lemmikvärvi või muuta värvitemperatuuri.

01Sonoff/L2-Lite-5M-EU/8

Töögraafikute koostamine

Rakendus võimaldab teil luua ka LED-riba ajakava. Saate selle hõlpsalt seadistada kindlatel kellaaegadel automaatselt sisse ja välja lülituma. See lahendus on kasulik mitte ainult kodus, vaid ka näiteks poes või kohvikus. Programmeerige oma L2 Lite töötama tööajal ja köitke möödujate tähelepanu!

01Sonoff/L2-Lite-5M-EU/1

Kasti sisu:

  • LED riba L2 Lite
  • Kaugjuhtimispult
  • Adapter
  • Nutikas Wi-Fi kontroller
Bränd Sonoff
Mudel L2 valgus
Pikkus 5 m
Sisendpinge 12 VDC
Materjal FCPB
LED-ide arv 30 LED-i/m
Valgusvoog ≥300 lm/m
Kiirnurk 140°
Töötav niiskus ≤95%
Töötemperatuur -15°С-50°С
IP tase IP20
Toetatud süsteemid Android, iOS
Wi-Fi IEEE 802.11b 2.4G
Bluetooth BLE versioon 5.0
Wi-Fi kontrolleri sisendpinge 5–12 V alalisvoolu
Wi-Fi-kontrolleri jõudlus 24 W
Kaugjuhtimispuldi toiteallikas CR2025 aku (3V)
Kaugjuhtimispuldi võtme number 24
Toiteadapteri sisend 100–240 VAC, 50/60 Hz, 0,6 A max.
Toiteadapteri väljund 12 V alalisvoolu (24 W)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles