Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SMART AirPop Active suduvastane mask must/kollane

SMART AirPop Active suduvastane mask must/kollane
Pole laos
  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid AirPop
Kauba ID: 1457316
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näomask SMART AirPOP Active (must/kollane)

On tõestatud, et AirPopi maskid kaitsevad teid välisõhu eest ja aitavad teie tervise eest hoolitseda. Nad määratlevad uuesti meie suhte linna atmosfääriga. Neil on uusim ergonoomiline disain ja need on valmistatud hingavatest materjalidest, nii et need pakuvad täielikku mugavust ja sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Meie tervis on avatud kolme tüüpi õhus levivatele ohtudele: keskkondlikud (allergeenid, metsatulekahjud, tolmutormid), antropoloogilised (söe põletamine, tolmureostus) ja bioloogilised (viiruseepideemiad, bakteriaalsed haigused). AirPop kaitseb teid nende kõigi eest! Kliimamuutused, ülemaailmne rahvastiku kasv ja majandusaktiivsus on kõik tegurid, mis põhjustavad igat tüüpi ohtudega seotud haiguste esinemissageduse suurenemist. Seetõttu on nii oluline oma tervise eest hoolt kanda. AirPop pakub enneolematut kaitset olenemata riski tüübist. Lisaks on mask varustatud Halo sensoriga.

Läbimõeldud disain

Tehniliselt kõige arenenum materjal, mis kunagi maskide jaoks loodud. Kudumis- ja survevormimistehnoloogiate kombinatsioon loob suure õhuvoolu tsoonid, mille tulemuseks on kergeim ja hingavam mask. Igapäevased tegevused, sport või meelelahutus – AirPopi maskis tunned end turvaliselt ja mugavalt. Mõeldud teiega koos liikumiseks. Õhuhoone kolmemõõtmeline kuju on valmistatud uuenduslikest niiskust imavatest kiududest. Suurepärane kaalu ja mugavuse suhe sobib eriti hästi intensiivseks tegevuseks. Kui hindad vabadust ja aktiivset elustiili, sobib sulle AirPopi mask suurepäraselt.

Halo sensor

SMART AirPop Active toodet eristab spetsiaalne andur, mis võimaldab ühendada maski telefoniga. Andur ühildub iOS ja Androidiga. See tehnoloogia võimaldab hõlpsat juurdepääsu asjakohasele teabele, näiteks teie hingatava õhu kvaliteedile igal ajahetkel. Maski toiteallikaks on aku, mida saab kergesti eemaldada. Kui te ei soovi SMART funktsiooni kasutada, saate ka mooduli hõlpsalt eemaldada.

Sisemine jõud

Tõeline eelis peitub selles, mis sees on: patenteeritud 360-kraadine adaptiivne AirPopi tihend ja paindlik raami disain tagavad täiusliku sobivuse, mis pole mitte ainult õige, vaid ka mugav kanda igas olukorras. Ainulaadne disain võimaldab teil valida õige kuju, nii et filter ei puudutaks teie nägu, suurendades õhuvoolu. Pehme puudutusega tihend kohandub õrnalt teie näoga – kui räägite, naeratate ja liigute. See on nii kerge, et unustate, et te seda kannate.

Vahetatavad filtrikassetid

Kahekihilised elektrostaatilised filtrid, mis on valmistatud sulapuhutud ekstrusiooniga mittekootud kangast, tagavad kõrge filtreerimise efektiivsuse ja kaitsevad isegi kõige väiksemate saasteainete eest. Eelfiltrikiht asub kahe ülemise kaitsekihi vahel, püüdes tõhusalt kinni õhus olevad kahjulikud osakesed. Filter säilitab rohkem kui 97%

Tootja Airpop
Mudel 43315
Kihtide arv 4
Värv Must kollane
Sertifikaadid CE, FDA
Standard EN ISO 10993-5: 2009-10
Materjal Polükarbonaat, ABS, polüester, polüpropüleen, nailon
Filtreerimise tase >97%
Rakendus Mitmeotstarbeline
Mitmekesisus KN95
Jõudlusstandard GB2626-2006
Mõõtmed 14 x 15 x 15 cm
Kaal 13 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles