Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sülearvuti aluse tuulutusava KDNW0 valge

Sülearvuti aluse tuulutusava KDNW0 valge
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806257
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention KDNW0 sülearvuti alus (valge)

Kas veedate palju aega sülearvuti ekraani ees? Varuge Ventioni stendi ja hoolitsege oma mugavuse eest. See võimaldab teil reguleerida sülearvuti asendit optimaalsesse asendisse, mis mõjutab teie töö mugavust ja tõhusust. See võimaldab teil reguleerida kaldenurka, pakkudes teile ergonoomilist asendit, mis leevendab lülisamba pinget ja parandab teie töömugavust. Pärast kokkuvoldimist saate selle hõlpsasti kotis hoida ja endaga kaasa võtta, kuhu iganes soovite.

Vention/KDNW0/1

Paigutage oma sülearvuti just nii, nagu teile meeldib

Ventioni alus võimaldab 9-tasandilist nurga reguleerimist. See tähendab, et saate kohandada oma sülearvuti asendit vastavalt oma eelistustele, olenemata sellest, kas töötate, õpite või lihtsalt sirvite Internetti. Hankige oma ekraani jaoks optimaalne nurk ja parandage oma töö efektiivsust, hoolitsedes oma tervise eest!

Vention/KDNW0/4

Stabiilne ja turvaline

Hoolikalt läbimõeldud ventilatsiooniavaga disain takistab tõhusalt seadme ülekuumenemist, tagades optimaalse õhuringluse. See võimaldab teie sülearvutil töötada pingevabalt isegi intensiivsete ülesannete ajal! Tugevad jalad võimaldavad teil sülearvuti turvaliselt paigutada ning libisemisvastased elemendid kaitsevad seda juhusliku liikumise eest.

Vention/KDNW0/3
Tootja Vention
Mudel KDNW0
Värv Valge
Materjal ABS + silikoon
Kaal 145 g
Mõõtmed 246 x 172,3 x 83-170 mm
Ühilduvus Süle- ja tahvelarvutid ekraani diagonaaliga kuni 17,3"

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles