Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SkyRC T100 laadija 2 x 50W

SkyRC T100 laadija 2 x 50W
Pole laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid SkyRC
Kauba ID: 1455245
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Topeltjõud ja mobiilsus

SkyRC T100 laadija on kahe kanaliga laadija, mis suudab laadida või tühjendada kõiki levinud akutüüpe. Nutikas disain võimaldab sujuvalt ühendada tasakaalustaja ja XT60 pistikupesadega. Laadija on väike, kuid selle võimsus on koguni 100 W, mis võimaldab laadida akut 5 ampriga. Laadijal on ka AGM- ja külmlaadimisrežiimid pliiakude ja AGM-akude laadimiseks madalamatel temperatuuridel.

Kaks laadimisskeemi

T100 võimaldab ühendada 2 akut ning seejärel nutikalt ja automaatselt laadida need maksimaalse võimsuseni. Akud võivad olla erinevate omadustega ja täiesti erinevat tüüpi.

XT60 universaalne kahvel

Tänapäeva populaarseim XT60 pistik on sisse ehitatud laadijasse T100, mis teeb sageli kasutatavate akude ühendamise ja laadimise lihtsaks. XT60 hoiab ära vastupidise polaarsusega seotud probleemid ja tagab väga stabiilse ühenduse.

Suurem pinge lugemise täpsus

Laadija tarkvara on optimeeritud kuvama aku pinget kolme kümnendkoha täpsusega. T100-ga saate mõõta pinget äärmise täpsusega laadimisprotsessi ajal.

AGM ja külmlaadimisrežiimid

AGM-akud on tugevamad ja kergemad kui tavalised pliiakud. Kuigi mõlemat tüüpi akudel on samad põhielemendid, on nende keemiline struktuur väga erinev. Sel põhjusel on T100-l AGM-aku laadimisrežiim. Ärge kunagi laadige AGM-akusid tavalise laadijaga Pb-režiimis. Lisaks on T100-l madalate temperatuuride jaoks optimeeritud COLD režiim.

Mitmekülgsus AGM-i ja külmrežiimidega

AGM akusid on lihtne hooldada, need on väga stabiilsed ja kergemad kui teised pliiakud. Kuigi neil on sama struktuur, põhjustab keemiliste komponentide erinevus suuri erinevusi jõudluses. Ärge laadige AGM-akusid tavalise laadijaga Pb-režiimis. Külmrežiim võimaldab akut laadida madalatel temperatuuridel.

Kaasas

Toiteallikas

Laadija T200
Toitekaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles