Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SkyRC PC1080 laadija

SkyRC PC1080 laadija
Laos
  • 238.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 79.66 €
Kaubamärgid SkyRC
Kauba ID: 1454908
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ülim tööstuslik droonilaadija

SkyRC PC1080 on kahe kanaliga tööstuslik laadija, mis on loodud 6S Li-Po akude laadimiseks. Laadija on väga turvaline ja hõlpsasti kasutatav ning sellel on lai valik lisafunktsioone nagu pingemõõtur, sisetakistusmõõtur, LiHV laadimisrežiim ja ajastusrežiim.

Võimsus ja vastupidavus

Täiustatud mehaaniline disain säästab ruumi. Tuntud kaubamärkide parimad komponendid tagavad stabiilsuse ja vastupidavuse. STM-i mikroelektroonikaga 32-bitisel kiirel protsessoril on kuni 20 korda suurem töötlemisvõimsus. Kvaliteetsed ja suure võimsusega kondensaatorid tagavad seadme pika tööea ning kondensaatori kate aitab vastu pidada karmidele keskkonnatingimustele ning kaitseb niiskuse, tolmu, kemikaalide, korrosiooni ja äärmuslike temperatuuride eest. Kõik need omadused tagavad laadija äärmiselt stabiilse töö põllul.

Aktiivne PFC

Active Power Factor Correction kasutab seadme vooluringi, et reguleerida tarbitava võimsuse hulka, et saavutada parim võimsustegur, saavutades 93% efektiivsuse (23% parem kui ilma PFC-ta).

12 aku automaatne laadimine.

Kui laadija on ühendatud G630 laadimisjaoturite ja automaatsete laadimishaldussüsteemidega, saab PC1080 laadida üksteise järel 12 LiPo akut olenevalt nende laetuse tasemest. Esmalt laaditakse kõrgeima laetuse tasemega akud. Täiustatud mehaaniline disain säästab ruumi. Tuntud kaubamärkide parimad komponendid tagavad stabiilsuse ja vastupidavuse. STMicroelectronicsi 32-bitine kiire protsessor tagab 20 korda kiirema andmetöötluskiiruse.

Tõhus jahutus

Kiire kahe laagriga ventilaator ja alumiiniumist ribiga jahutusradiaator tagavad suurepärase ventilatsiooni ja stabiilsed temperatuurid, et hoida teid tõhusalt töökorras.

Laadijate sünkroniseerimine

Laadija sünkroonimisfunktsioon võimaldab kasutajatel andmekaabli kaudu juhtida korraga kahte või enamat laadijat. Kõik SLAVE laadijad jäljendavad laadija MASTER parameetreid, mis vähendab oluliselt paljude sarnaste akude laadimisaega.

Sisetakistuse mõõtur

Selle funktsiooniga kuvatakse ekraanil iga lahtri sisetakistus. Sisetakistus on võtmeelement, mis näitab aku seisukorda. Madalam takistus näitab kvaliteetsemat patareid. See väärtus aitab teil ka patareisid siduda.

Kaasas

Spetsifikatsioon

laadija PC1080
Vahelduvvoolu toitekaabel
Andmekaabel

Mõõdud: 272 x 202 x 37 mm.
Kaal: 4,88 kg
Laadimisvõimsus: 1080 W (2x 540 W)
Tühjendusvõimsus: 100W (2x50W)
Laadimisvool: 1 A - 20 A x 2
Tasakaalustusvool: 1,2A
Aku tüüp: LiPo/LiHv
Töörežiimid: laadimine tasakaalustaja abil, salvestusrežiim, laadimisrežiim.
Laaditud elementide arv: 6 S

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles