Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SkyRC NC2200 AA/AAA laadija

SkyRC NC2200 AA/AAA laadija
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid SkyRC
Kauba ID: 1456716
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadija SkyRC NC2200 AA/AAA akude jaoks

SkyRC NC2200 on AA/AAA akulaadija, mis täidab ka mitmeid erinevaid muid funktsioone. Selle abiga laadite, tühjendate ja säästate akut. Lisaks saab seade ühendada ka elemente ja teha takistuse mõõtmisi. Laadijal on 4 sõltumatut pesa, nii et saate korraga teha erinevaid toiminguid.

Palju kasulikke funktsioone

Laadija on loodud paljude kasulike funktsioonide täitmiseks. See laeb akut – isegi Turbo Charge tehnoloogiaga. Veelgi enam, saate seda ka tühjendada või uuesti laadida ning aku sobitamise ja IR-tuvastusrežiimid annavad teile rohkem võimalusi toiteallikate jõudluse optimeerimiseks. SkyRC NC2200-ga on teil kõik, mida vajate!

Võimas protsessor

Seade on varustatud võimsa Cortex-M3 protsessoriga, mis tagab tõhusa töö väiksema energiatarbimisega. Kiip arvutab laadimisprotsessi lõpuaja, optimeerides parameetreid reaalajas. Lisaks on NC2200-l vooluahela kaitse, mis kaitseb akusid kahjustuste eest.

4 sõltumatut pesa

Seadmel on 4 sõltumatut pesa AA/AAA patareide jaoks. See tähendab, et saate nendega korraga teha erinevaid toiminguid. Lisaks on liides varustatud LED-tuledega, mis teavitavad teid laadimisprotsessi olekust. Punane värv näitab, et laadimisprotsess on pooleli, ja roheline näitab tsükli lõppemist.

Kvaliteetne ekraan

Näete kogu peamist tööteavet selgel VA-ekraanil. Kuvatavate sõnumite valge värv on suurepäraselt kontrastis sügava musta taustaga, muutes liidese selgeks ja loetavaks. Valige kvaliteet mugavust ohverdamata!

Spetsiaalne rakendus

Kas soovite rohkem teavet aku seisukorra ja laadija enda töö kohta? Laadige oma nutitelefoni alla rakendus SkyCharger ja ühendage Bluetoothi kaudu. Analüüsige oma aku seisukorda, et selle toimivuse kohta rohkem teada saada. SkyRC abil saate teadmisi, mis muudavad teie elu lihtsamaks!

Pakendis kaasas

  • Laadija
  • Toitekaabel
  • Juhtimine
Tootja SkyRC
Mudel NC2200
Toetatud aku tüüp NiMH/NiCD
Toetatud aku suurus AA/AAA
Laadimiskiirus 0,2–2,2 A
Tühjenemise kiirus 0,1–1,0 A
Kaal 370 g
Mõõtmed 112,1 x 108 x 62 mm
Toetatud võimsus 500–3200 mAh
Sisendvõimsus 12 VDC / 2,0 A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles