Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SkyRC eN18 NiMH laadija

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid SkyRC
Kauba ID: 1456717
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tipplaadija SkyRC EN18 NiMH

SkyRC eN18 on võimas NiMH akulaadija, mis on loodud lihtsaks kasutamiseks ja tõhususe tagamiseks. Protsessi töökindluse tagamiseks kasutab see 1,2A impulsslaadimismeetodit. Lisaks on see varustatud mitmete vooluahela kaitsefunktsioonidega ja on valmistatud 100% keskkonnasõbralikest materjalidest.

Tõhus NiMH laadimine

See laadija kasutab funktsionaalseid lahendusi NiMH akude laadimisprotsessi optimeerimiseks. Fikseeritud voolutugevusega 1,2A on kogu tsükkel ülitõhus ja ohutu. Veelgi enam, tänu Plug & Charge süsteemile algab konto täiendamine kohe pärast võrguga ühenduse loomist.

Laadimine

NiMH akud tühjenevad isetühjenemise kiirusega umbes 1% päevas. Nõrklaadimise funktsioon võib aga seda protsessi aeglustada, mis aitab oluliselt hoida toiteallika optimaalses seisukorras. Valige SkyRC eN18 abil tõestatud lahendused!

Ohutu ja keskkonnasõbralik

Seade on valmistatud ohutust silmas pidades. Laadijal on kvaliteetne isolatsioon ja vastupidav tulekindel korpus. Pealegi on see valmistatud 100% keskkonnasõbralikest materjalidest – ilma toksilisi aineid kasutamata.

Kergesti loetav liides

Laadijal on selge liides, mis on varustatud LED-iga. See teavitab teid laadimisprotsessi olekust, kasutades 4 tüüpi indikaatoreid - ooterežiim, laadimine, täielikult laetud ja tõrge.

Lai ühilduvus

Laadijaga on kaasas ka eemaldatav adapter teist tüüpi pistikupesade jaoks. Veelgi enam, universaalse 100–240 V vahelduvvoolu sisendpingega töötamine tähendab, et te ei pea mõtlema, kas teie seade ühildub toitestandardiga, olenemata teie asukohast.

Pakendis kaasas

  • Laadija
  • Ühilduvuse muundur
  • Juhtimine
Tootja SkyRC
Mudel ET18
aku tüüp NiHM
Väljundpinge 4,8–14,4 V
Väljundvool 1,2 A
väljundvõimsus 18 W Max.
Akuelement 4-8 C
Kaabli pikkus 70 cm
Töötemperatuur 0 ℃ - 40 ℃
Suhteline niiskus 5–75%
Säilitustemperatuur -10 ℃ - 70 ℃
Kaal 120 g
Mõõtmed 85 x 50 x 54 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles