Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Skullcandy Jib True 2 kõrvaklapid juhtmevabad kõrvasisesed kõned / muusika Bluetooth sinine, hall

Skullcandy Jib True 2 kõrvaklapid juhtmevabad kõrvasisesed kõned / muusika Bluetooth sinine, hall
Laos
  • 77.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26 €
Kaubamärgid Skullcandy
Kauba ID: 1756607
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Veelgi rohkem Jibi, mida armastada.
Jib True on tõeline juhtmevaba kõrvaklapp, mis muutis lihtsa seksikaks. Jib True 2 lisab 50% pikema aku kasutusaega ja plaatide leidmise tehnoloogiat ilma süsiniku jalajälge suurendamata. See on muretu traadita ühenduse eesmärk.

33 tundi
võimust.

Jah, see on õige. Nende kahe väikese kõrvaklappide ja laadimisümbrise vahel on teil piisavalt akut 33 tunniks muusika, filmide ja taskuhäälingusaadete jaoks. Parem tee pikem esitusloend.

Muresid ei arvestata.
Nautige traadita ühenduse vabadust, kartmata punga kaotada. Mõlemad kõrvaklapid sisaldavad Tile'i leidmise tehnoloogiat, nii et kui mõne kõrvaklapi kunagi ära viskate, saate sellele rakendusest Tile lihtsalt helistada.

Jätke telefon taskusse.
Lihtsad kõrvaklappidel olevad juhtnupud võimaldavad teil helitugevust reguleerida, lugusid vahele jätta, kõnesid vastu võtta ja assistendi (nt Google või Siri) aktiveerida – seda kõike ilma telefoni puudutamata.

Nautige kartmatult.
Kas soovite teada, kas Jib True 2 suudab teie õueseikluse ajal ka vähese vihmaga toime tulla? Looda sa. IPX4 reitinguga Jib True 2 kehitab ootamatute ilmade eest kergesti õlgu.

Hoidke üks
kõrv lahti.

Jib True 2 sisaldab soolorežiimi, mis aitab teil ümbritseva maailmaga kursis olla. Kui mõlemas kõrvaklapis on mikrofon, saate seda kasutada eraldi kõnede vastuvõtmiseks või muusika või meedia kuulamiseks.

Ainult Skullcandy heli on kohandatud pakkuma muusikat, mida tunnete. Laulusõnadest hinges kuni bassini luudes.Skullcandy Jib True 2. Toote tüüp: Kõrvaklapid. Ühenduvustehnoloogia: traadita ühendus, Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaal: 32 g. Toote värv: sinine, hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles