Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sirui Traveller 7C statiiv Digi- / filmikaamerad 3 jalga Must

  • 182.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 61 €
Kaubamärgid Sirui
Kauba ID: 1808532
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Universaalne kuulpeaga statiiv
Need, kes otsivad kompaktset universaalset statiivi, on SIRUI Traveller 7-ga rahul. Võimsa kuulpea ja integreeritud monopoodiga pakub see väike statiiv kõike, mida fotograaf vajab. Ükskõik, kas viibite elavas suurlinnas, uurite põnevaid maastikke, reisite või olete kodus stuudios, Traveller 7 on alati teie kõrval. Ja 46,5 cm suurusest pakkimisest saab kuni 171 cm kõrguse statiivi.

Muutke statiivist monopood
Statiivi ühe jala saab eemaldada ja kasutada eraldiseisva monopoodina. See funktsioon muudab Traveller 7 2in1 statiiviks, mis võimaldab teil toime tulla igas olukorras. Kui sellest ei piisa, saab keskmise sambaga monopoodi pikendada isegi uskumatule 174,5 cm töökõrgusele (koos peaga).

Kui eelistate seda madalal, võite keskmise veeru paigaldada ka tagurpidi. Teie kaamera pole kunagi olnud maapinnale lähemal!

Stabiilsus ja intuitiivne töö
Libisemiskindlate kummist jalgade ja tarnekomplekti kuuluvate metallist naelu abil seisab statiiv kindlalt igal pinnal. Suurema stabiilsuse tagamiseks saab keskmise samba koormakonksu laadida nt seljakotiga. 4 jalaosa saab kiiresti vabastada ja uuesti lukustada, kasutades keerdlukke (rõngaslukud). Tänu pehmetele käsnkummist käepidemetele on teie statiivi alati turvaliselt kontrolli all. Talvel kaitsevad need ka külma eest.

Kompaktne pakendi suurus
Jalgade tõestatud 180° ümberpööramisfunktsioon teeb sellest SIRUI statiivist ka tõelise pakkimise ime. Traveller 7 on pakituna vaid 46,5 cm. Kuulpea on täielikult suletud.

Kaasa arvatud musta kuulpea
See on varustatud turvalukusüsteemiga, et vältida eemaldatava plaadi juhuslikku mahalibisemist. Sellel on ka nivelleerimisaste ja 360° panoraamskaala. See ühildub Arca Swiss System.Sirui Traveler 7C-ga. Maksimaalne kandevõime: 14 kg, Jalgade arv: 3 jalga. Kõrgus (max): 171 cm, Kõrgus (min): 50 cm, Kaal: 1,59 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles