Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sirui Traveller 5A statiiv Digi- / filmikaamerad 3 jalga Must

  • 115.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38.66 €
Kaubamärgid Sirui
Kauba ID: 1808531
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See SIRUI kvaliteetne reisistatiiv pakub kompakt- või süsteemikaamerale vaatamata kompaktsele disainile kindlat kinnitust. Seda on lihtne käsitleda igas olukorras ja see mahub kokku pakituna igasse kotti.

Jalad saab pöörata 180° üles, nii et statiivi kõrgus on kokkupandult (koos peaga) vaid 31,5 cm. Iga jalg koosneb 5 sektsioonist, millel on 4 tihendatud rõngaslukku. Kummist jalad võimaldavad statiivil kindlalt seista mis tahes pinnal.

Külmakaitsekäepidemed on sama osa SIRUI standardist kui praktiline transpordikott.

Statiivil on eemaldatav ja pikendatav kesksammas. Pea saab seetõttu asetada otse statiivi ristile, mis suurendab oluliselt stabiilsust. Statiiviristi alumisel küljel asuv väike karabiiniga võtmehoidja annab täiendavat stabiilsust.

Kuulpea töötab väga sujuvalt ja pehmelt. Turvanõelaga turvalukusüsteem, mis kinnitab kiirkinnitusplaadi ja vabastab selle ühe nupuvajutusega. Nüüd pole enam vaja tervet klambrit avada. Alust saab pöörata 360°, ideaalne panoraamvõtete tegemiseks.Sirui Traveler 5A. Maksimaalne kandevõime: 5 kg, Jalgade arv: 3 jalga. Kõrgus (max): 138,9 cm, Kõrgus (min): 14,9 cm, Kaal: 1,05 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles