Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sinine anamorfne objektiiv 1,55x Freewell Galaxy ja Sherp jaoks

Sinine anamorfne objektiiv 1,55x Freewell Galaxy ja Sherp jaoks
Laos
  • 144.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 48.33 €
Kaubamärgid Freewell
Kauba ID: 1610749
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sinine anamorfne filter 1,55x Freewellilt Galaxy ja Sherpa jaoks

Avastage mobiilse kinematograafia olemus Freewelli 1,55-kordse anamorfse filtri abil, mis täiustab teie nutitelefoni võimalusi ja muudab meistriteoste loomise lihtsamaks. Kinnitussüsteemiga PRESS TWIST LOCK olete alati valmis jäädvustama ainulaadseid hetki. See tarvik on pühendatud Sherpa ja Galaxy seeria ümbristele.

Freewell/FW-SH-BANM55/1

Täpne kinnitussüsteem

Ajatundlikele filmitegijatele mõeldud Freewelli filter kasutab intuitiivset PRESS TWIST LOCK kinnitussüsteemi, mis võimaldab objektiivi kiiresti ja kindlalt seadme külge kinnitada. Filtri kinnitamiseks vaid kergelt keerates saate keskenduda oma loomingulisele protsessile ilma tehniliste takistusteta.

Friwell/FW-SH-BANM55/2

Tähelepanu detailidele

Freewelli anamorfne filter tagab erakordse pildikvaliteedi. Kasutades arenenud tehnoloogiaid, nagu kõrge murdumisnäitaja ja minimaalne dispersioon, tagab see kristallselguse ja veatu teravuse kaadri keskelt servadeni. See lisaseade seab nutitelefonide filmitegemisele uued standardid.

Friwell/FW-SH-BANM55/3

Lase oma kujutlusvõimel lennata

Kinofilmidele omase kuvasuhte 2,76:1 saavutamine pole kunagi olnud lihtsam! Freewelli anamorfne filter surub pildi horisontaalselt kokku, laiendades teie loomingulisi võimalusi ja võimaldades teil igas kaadris rohkem ruumi jäädvustada.

Freewell/FW-SH-BANM55/4

Lase värvidel end võluda

Sinine filter lisab teie sisule elegantse ja futuristliku tunde, muutes teie videod ja fotod veelgi paremaks! Lisaks saate oma loovust suurendada eraldi saadaolevate ND-, MIST- või CPL-filtrite abil.

Freewell/FW-SH-BANM55/5
Tootja Freewell
Mudel FV-SH-BANM55
Ühilduvus Ühildub Sherpa ja Galaxy seeria ümbristega.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles