Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Silk'n ToothWave – valge

  • 327.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 109.33 €
Kaubamärgid Silk''n
Kauba ID: 1877900
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
DENTALRF™ TEHNOLOOGIA:
KLIINILISELT TÕESTATUD JA PATENTEERITUD

Silk'n ToothWave ei ole lihtsalt tavaline elektriline hambahari. Tegelikult erinevad selle seadmega saavutatud tulemused oluliselt kõigist teistest hambaharjadest, mida olete kunagi varem näinud. ToothWave'i saladus on uus, kliiniliselt tõestatud, patenteeritud ja ohutu DentalRF™ tehnoloogia. See suudab anda hambahügienisti omadele sarnaseid tulemusi. Saavutage tulemusi, mida pole seni ühegi teise hambaharjaga võimalik saavutada!

ToothWave keskendub teie hammaste üldise tervise ja ka hammaste välimuse parandamisele. See on erinevate hammaste arvukate testide tulemus.

KUIDAS SEE TÖÖTAB?
Aja jooksul ja igapäevasel kasutamisel suudab Silk'n ToothWave pakkuda teile märkimisväärselt paremat suuhügieeni. See mitte ainult ei eemalda hambakattu, vaid erinevalt teistest tavalistest elektrilistest või manuaalsetest hambaharjadest eemaldab ka hammaste värvimuutused, tõrksamad plekid ja isegi hambakivi! Lisaks vähendab see igemepõletikku ja tagab tervemad igemed. See kõik on võimalik tänu revolutsioonilisele DentalRF™ tehnoloogiale.

DentalRF™ tehnoloogia toimib saates raadiosageduslaineid, mis koosnevad laetud molekulidest, iga hamba pinnale, ulatudes isegi igemepiiri alla. Need molekulid destabiliseerivad tugevaid sidemeid, mis ühendavad lisandimolekule hamba pinnaga, kuni need eralduvad ja maha pestakse. Lisandite molekulid asenduvad uute kahjutute vee- ja hambapastamolekulidega ning loovad tugeva kaitsekihi. See kaitseb hambaid uute lisandite eest ja takistab nende uuesti kinnitumist. Märkad, et hambad püsivad pikemat aega puhtad ja siledad.

INNOVATIIVSED HARJApead
Harjapea on Silk'n ToothWave'i uuenduslik eripära. See sisaldab kahte elektroodi ja nende vahele jäävat silikoonriba. Raadiosageduslikud lained liiguvad kahe elektroodi vahel, silikoonriba sunnib laineid hamba pinnale jõudma.

Hammaste pikaealisuse tagamiseks on oluline neid korralikult puhastada ja hooldada oma hambaemaili, hammaste loomulikku kaitsekihti. ToothWave on loodud nii, et see suudab teha mõlemat. Kuigi DentalRF™ tehnoloogia teeb ära kogu raske töö, eemaldades ohutult hamba pinnalt kõige tugevamad mustused, on harjapead varustatud ainult mitteabrasiivsete, pehmete või eriti pehmete harjastega. Need harjased pühivad ära kõik lahtised mustused ilma hambaemaili kahjustamata ning hoiavad ära tundlikkuse ja valu.

Teie mugavuse huvides on pakendis kaks harjapead (eriti pehmed): väike ja suur. Uued vahetusharjapead müüakse eraldi. ToothWave'i saate kasutada mis tahes hambapastaga ja teie hambaravi rutiini pole vaja kohandada. Pese hambaid kaks korda päevas vähemalt 2 minutit ja oledki valmis.

AKU EESTIS: KUNI 2 NÄDALAT
Ühe täislaadimisega ja regulaarsel kasutamisel (kaks korda päevas 2 minutit) töötab seade kuni 2 nädalat.

3 VIBRATSIOONI KIIRUSED
Valige 3 vibratsioonikiiruse vahel (kõrge, keskmine või madal vibratsioon) või otsustage hambaid pesta ilma vibratsioonita. Kõigis neljas režiimis on DentalRF™ tehnoloogia aktiivne. Suurima vibratsioonikiirusega (soovitatav) teeb ToothWave kuni 48 000 vibreerivat pintslitõmmet minutis, tagades, et lahti tulnud mustused pestakse õrnalt minema.

NUTIKAS TAIMERID
Silk'n ToothWave'il on nutikas 30-sekundiline intervalltaimer, mis tuletab teile meelde järgmise jaotise juurde liikumist. Pärast 2-minutilist pidevat kasutamist lülitub seade automaatselt välja, andes märku ravi lõppemisest.

VEEKINDEL
Seadmel on IP67 reiting, mis tähendab, et see on veekindel ja sobib kasutamiseks duši all või vannis.

OHUTU KASUTADA BREKSEERIMISEL JA HAMBAIMPLANTSITEEL
DentalRF™ ja vibratsioonitehnoloogia sobivad ja on ohutud kasutamiseks metallbreketitel, täidistel, kattekihtidel ja kõikidel muudel hambaimplantaatidel. Silk'n ToothWave - White. Eesmärk: Täiskasvanutele, Hambaharja tüüp: Vibreeriv hambahari, Toote värv: Valge. Toiteallikas: AC/Aku, Aku tüüp: Sisseehitatud aku, AC sisendpinge: 100 - 240 V. Laius: 30 mm, Sügavus: 30 mm, Kõrgus: 190 mm. Kaasasolevate käepidemete arv: 1 tk, Kaasas olevate harjapeade arv: 2 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles