Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Siidist auto peatoe padi Baseus ComfortRide seeria (sinine)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1610544
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus ComfortRide seeria siidist auto peatoe padi (sinine)

Baseuse siidist auto peatoe padi on fantastiline valik nii pikkadeks reisideks kui ka igapäevaseks kasutamiseks – tagage sõidu ajal mugavus ja õige kehaasend. Padja ergonoomiline, kumer konstruktsioon annab teile mugavuse, millest olete puudust tundnud. Padi on täidetud mäluvahuga, mis ei deformeeru temperatuuri mõjul, seega ei vaju ära ja teenib sind kaua. Väga elastne, meeldivalt puudutatav materjal, millega see on kaetud, muudab teie igapäevased töölesõidud veelgi nauditavamaks.

Istuge mugavalt, istuge tervislikult

Istuv eluviis võib oluliselt mõjutada lülisamba heaolu, mistõttu on ülioluline hoolitseda õige kehahoiaku eest. Baseus ComfortRide peatoe padi on loodud sobima selgroo ülemiste osade kumerustega, muutes teie kehahoiaku tervislikumaks ja palju mugavamaks.

Mälu vaht

Padjas kasutatav kvaliteetne mäluvaht talub temperatuure -10°C kuni 60°C, jäädes pehmeks ja elastseks ka väga vahelduvatel temperatuuridel.

Hingav pind

Uue põlvkonna hainahka meenutav materjal pakub teile sõidu ajal mugavust. Tuhandete pooridega materjali pind jääb kogu aeg värske ja kuivaks, isegi pikaajalisel kasutamisel.

Kvaliteetne käsitöö

ComfortRide padi on õmmeldud tihedate õmblustega, mis on vastupidavad rebenemisele ja tõmbamisele, nii et see teenib teid veelgi kauem. Padja sisse õmmeldud tõmblukk ei ärrita nahka, kuna on peidetud materjali servade vahele. Kasutatav vastupidav lukk on vastupidav ja kulumiskindel.

Määra sisu

Padi

Bränd Baseus
Mudel BS-CZ008
Värv Sinine
Kaal u. 330 g
Mõõtmed 273 x 200 x 113 mm
Omadused
Traadita sagedusala sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles