Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Siidist auto nimmepadi Baseus ComfortRide seeria (sinine)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1610545
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Siidist auto nimmepadi Baseus ComfortRide Series (sinine)

Baseus Silk Car Lumbar Cushion on fantastiline valik nii pikkadeks reisideks kui ka igapäevaseks kasutamiseks, et tagada sõidu ajal mugavus ja õige kehahoiak. Padja ergonoomiline kumer disain annab teile mugavuse, mis seni on puudu olnud. Padi on täidetud mäluvahuga, mis ei deformeeru temperatuuri mõjul, seega ei tõmbu kokku ja kestab kaua. Väga paindlik ja meeldiv puudutada materjal, mida see katab, muudab teie igapäevase pendelrände veelgi nauditavamaks.

Pilt Baseus Silk auto nimmepadjast

Istuge mugavalt, istuge suurepäraselt

Istuv eluviis võib oluliselt mõjutada lülisamba tervist, mistõttu on väga oluline tagada õige kehahoiak. Baseus ComfortRide nimmepadi on loodud sobima teie alaselja kõverustega, muutes teie kehahoiaku tervislikumaks ja samal ajal palju mugavamaks.

Lähivõte Baseuse nimmepadja materjalist

Mäluvaht

Padjas kasutatav kvaliteetne mäluvaht talub temperatuure -10°C kuni 60°C, tagades selle pehme ja painduva püsimise ka laias temperatuurivahemikus.

Mäluvahu visuaalne esitus

Hingav pind

Uue põlvkonna hainahka meenutav materjal pakub teile sõidu ajal mugavust. Tuhandete pooridega materjali pind jääb alati värske ja kuiv ka pärast pikemat kasutamist.

Esitledes hingavat pinnamaterjali

Kvaliteetne töötlus

ComfortRide padi on õmmeldud tihedate õmblustega, mis on vastupidavad rebenemisele ja venimisele, nii et see kestab veelgi kauem. Padja sisse õmmeldud tõmblukk ei ärrita nahka, kuna on peidetud materjali servade vahele. Kasutatav tugev lukk on vastupidav ja kulumiskindel.

Padjal õmblusteta ja tõmblukk

Installige sisu

Padi

Bränd Baseus
Mudel BS-CZ009
Värv Sinine
Kaal OKEI. 550 g
Mõõtmed 395 x 263 x 115 mm
Omadused
Traadita sagedusala sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles