Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Siemens iQ100 EH631HEB1E pliidiplaat Must Sisseehitatud 60 cm Tsooni induktsioonpliit 4 tsooni

Siemens iQ100 EH631HEB1E pliidiplaat Must Sisseehitatud 60 cm Tsooni induktsioonpliit 4 tsooni
Laos
  • 612.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 204.33 €
Kaubamärgid SIEMENS
Kauba ID: 1877260
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Temperatuuri reguleerimine teie käeulatuses.
Pliidiplaadi kasutamine muutus just intuitiivsemaks. TouchSlideriga lihtsalt puudutage või libistage sõrme, et juhtida oma keedualade võimsustaset, muutes nupud minevikku. Soojuse reguleerimine toimub pooltel tasanditel, maksimaalse seadistuseni üheksa.

Nutikas pliidiplaat, mis muudab elu mugavamaks.
Wi-Fi-toega Siemensi kodumasinate ja Home Connectiga on teie köök ühendatud ja intelligentsem. Wi-Fi-toega seadmete, intelligentse tarkvara ja intuitiivse rakenduse sünergia pakub laias valikus võimalusi, mida on lihtne oma koju integreerida. Kuigi mõned kergendavad töökoormust ja teised avavad uusi võimalusi, muudavad nad kõik elu nii mugavaks ja mugavaks kui kunagi varem.

Õhupuhasti, mis kohandub automaatselt teie pliidiplaadiga.
Kas soovite viia oma toiduvalmistamise järgmisele tasemele? Kuidas oleks pliidiplaadiga, mis toimib automaatselt õhupuhastiga? Nimetame seda intelligentseks õhupuhasti automaatseks: õhupuhasti sobitab ventilaatori taseme pliidiplaadi temperatuuri ja võimsusega. Pärast toiduvalmistamise lõpetamist lülitub õhupuhasti automaatsele järelkäimise funktsioonile. Lihtsalt ühendage oma pliidiplaat ja sellele vastav õhupuhasti oma registreeritud Home Connecti kontoga.

Muutke oma pliidiplaat isiklikuks asjaks.
Kas soovite oma pliidiplaati isikupärastada vastavalt oma eelistustele? Lemmiknupuga on see lihtne: näiteks saate integreerida oma pliidiplaadi oma nutika koju ja kasutada nuppu Lemmik elutoas valguse sisselülitamiseks. Või reguleerige sobiva õhupuhasti valgustuse ja ventilaatori taset käsitsi pliidiplaadilt. Lihtsalt ühendage oma pliidiplaat oma registreeritud Home Connecti kontoga.

Avastage täiesti uus maitsvate retseptide maailm.
Kas olete mõnikord rabatud otsustamisega, mida süüa teha? Noh, see pole enam probleem tänu rakendusele Home Connect, mis pakub muu hulgas laia valikut maitsvaid retsepte, mis sobivad teie elustiiliga. Tehke oma valik ja kandke ideaalsed seadistused oma pliidiplaadile ühe nupuvajutusega. Nautige paindlikke toiduvalmistamisi ja ennekõike maitsvaid toite. Selle funktsiooni kasutamiseks ühendage lihtsalt oma pliidiplaat oma registreeritud Home Connecti kontoga.

Juhtige oma õhupuhasti erinevaid funktsioone, nagu võimsusaste või valgustus, otse oma pliidiplaadilt (sobiva õhupuhastiga) – CookConnect süsteem.
Veelgi suurema mugavuse huvides laske oma pliidiplaadil oma õhupuhastiga suhelda. Tänu cookConnect süsteemile aktiveerib õhupuhasti nüüd ise, kui hakkate küpsetama. Lisaks saab võimsustaset ja valgustust reguleerida kas otse pliidiplaadil või rakenduse Home Connect kaudu (sobiva õhupuhastiga).

Rohkem jõudu, kui seda vajate.
Kasutage powerBoosti, et suurendada induktsioonitsooni võimsust kuni 50%. See võib säästa kuni 35% ajast, mis tavaliselt kulub pottide soojendamiseks. Kulutage vähem aega ootamisele ja rohkem aega oma suurepäraste toitude segamisele, maitsestamisele ja serveerimisele.

Valmistage süüa paindlikumalt.
Kas olete vahel toiduvalmistamise ajal segane? Lihtsalt tehke väike paus: Pause funktsiooniga peatate pliidiplaadi kuumutamise ja blokeerite kohe kõik nupud. Nüüd on sul aega keskenduda muudele asjadele. Maksimaalselt 10 minuti pärast jätkake küpsetamist nii, nagu poleks midagi juhtunud. Nautige oma uut paindlikkust!

Taimer keeduala väljalülitusfunktsiooniga
Väljalülitusfunktsiooniga taimer lülitab valitud küpsetusaja möödudes keeduala ohutult välja.

Ohud on kõrvaldatud: lapselukk.
Lapsekindla lukustusnupuga saate kiiresti ja lihtsalt kaitsta iga induktsioonpliidiplaati volitamata kasutamise eest. Lapselukk blokeerib kõik pliidiplaadi funktsioonid ühe nupuvajutusega. Lukustus tühistatakse, vajutades uuesti nuppu ja hoides seda paar sekundit all.Siemens iQ100 EH631HEB1E. Toote värv: Must, Seadme paigutus: Sisseehitatud, Pliidiplaadi laius: 60 cm. Juhtimistüüp: puutetundlik, juhtimisasend: ees. Ühendatud koormus (elekter): 7400 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Toetatud rakendused: Home Connect. Siemensi tehnoloogiad (toiduvalmistamine): cookConnect

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles